EMAG

EMAG

22.01.2014

Levante vs Barcelona 22.01.2014 Live Online

Levante vs Barcelona
Intr-o reeditare a duelului de duminica din La Liga, miercuri de la ora 23:00 pe Estadio Ciudad de Valencia Levante o va gazdui pe Barcelona. In urma cu trei zile gazdele au reusit sa obtina un punct nesperat in ciuda faptului ca au avut o posesie de doar 32%.
Duelul contra catalanilor a fost a patra partida consecutiva in care Levante nu a cunoscut gustul infrangerii. Doua dintre aceste jocuri au fost cele din turul precedent din Copa del Rey. Cu Rayo Vallecano trupa lui Joaquin Caparros n-a luat gol, marcand golul decisiv in returul disputat pe teren propriu. Acasa Levante a incheiat odata cu jocul cu Barcelona o serie de patru victorii interne succesive in ambele competitii, trei dintre ele fiind obtinute la zero.
Hector Rodas si Papa Babacar vor rata acest joc, ambii fiind accidentati. Foarte probabil Caparros ii va menaja in acest joc pe David Navarro, Simao Mate, Pape Diop si Andreas Ivanschitz, toti patru utilizati in weekend.
Echipa probabila Levante (4-4-2): 
Javi Jimenez – Nagore, Vyntra, El Adoua, Jordi Lopez – Pedro Rios, Sergio Pinto, Camarasa, Xumetra – Angel, Barral
Barcelona a ratat sansa sa se desprinda de Atletico Madrid in fruntea clasamentului, astfel ca dupa 20 de etape scurse din La Liga avem o lupta in trei pentru titlu. Duelul cu Levante de duminica a fost al treilea joc consecutiv in care evolueaza Barcelona si se marcheaza mai putin de trei goluri. Din mai 2011 nu a mai incheiat formatia catalana patru jocuri succesive de under 2.5. Pentru treupa lui Tata Martino jocul de diseara va fi al patrulea succesiv disputat departe de propria arena, precedenta partida interna disputand-o pe 8 ianuarie.
Tata Martino nu va face la fel de multe schimbari ca si omologul sau. Javier Mascherano ar putea fi menajat, urmand ca Marc Bartra sa intre in locul sau. Neymar este accidentat, in timp ce Iniesta este incert.
Echipa probabila Barcelona (4-3-3): 
Pinto – Montoya, Bartra, Puyol, Adriano – Xavi, Song, Iniesta – Pedro, Messi, Alexis Sanchez
Cinci victorii la rand obtinuse Barcelona in duelurile cu Levante, pana la duelul de duminica seara. Golul marcat de Vyntra in minutul 10 a fost primul reusit de gruparea valenciana in poarta calatanilor dupa aproape doi ani de zile.
Daca in La Liga am avut parte de un duel echilibrat astazi credem ca vom vedea un joc mai deschis. In conditiile in care in retur merge acolo unde in urma cu cinci luni pierdea cu 0:7, Levante trebuie sa forteze obtinerea unui rezultat cat mai bun in jocul de acasa. De partea cealalta catalanii isi doresc cu siguranta sa rezolve calificarea inca de astazi pentru ca duelul pentru titlu in La Liga este incins si o victorie clara astazi i-ar da posibilitatea lui Tata Martino sa menajeze piesele grele in retur. Suplimentar pe langa over mai recomandam si victoria catalanilor, adica pronosticul ”2 si peste 2.5 goluri’. In tabara gazdelor se va simti cu siguranta oboseala, Joaquin Caparros neavand un lot care sa-i permita ”schimbarea liniilor”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu