EMAG

EMAG

25.01.2014

Ponturile zilei 26-01-2014

Incepand de astazi pe site-ul nostru puteti gasi cele mai bune ponturi !!!
Duminica avem 5 meciuri tari din Germania, Spania, Italia, Franta si Olanda, partide la care ne asteptam sa vedem goluri multe.
Primul meci este din Eredivisie acolo unde Eagles va fi gazda celor de la Ajax, oaspetii vin cu un moral bun dupa victoria din etapa trecuta cu marea rivala PSV, in plus in ultimele 2 confruntari directe am avut partede 12 goluri, de aceea si la acest joc ne asteptam sa vedem goluri. Meciul zilei vine din Bundesliga acolo unde Hamburger va fi primi vizita lui Schalke. Cele 2 formatii practica un bun joc ofensiv de aceea noi credem ca o sa vedem goluri in ambele porti.
Un alt meci foarte interesant de duminica seara este cel dintre Monaco si Marseille, cele 2 echipe se bat pentru un loc de Liga Campionilor, iar dupa accidentarea lui Falcao noi credem ca vom vedea un joc echilibrat cu x cel putin la pauza. Atletico Madrid s-a incurcat surprizator etapa trecuta pe teren propriu, de aceea nu credem ca vor mai face pasi gresiti, cel putin nu cu Vallecano pe care ne asteptam sa ii invinga. Ultima confruntare este din Serie A, cei de la AS Roma vor avea o deplasare nu foarte usoara la Verona. In meciurile importante Verona a cam dezamagit, asta s-a vazut cu Napoli sau Milan, de aceea noi credem ca romanii pot castiga macar o repriza.

Ponturile zilei 26-01-2014

eagles-ajaxtv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
hambrug-schalke
tv-icon-small TV: EuroSport2tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
monaco-marseille
tv-icon-small TV: DolceSport,DigiSport2tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
vallecano-atletico
tv-icon-small TV: DigiSport1tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming
verona-roma
tv-icon-small TV: DolceSport,DigiSport2tv-icon-small Meci Live Online: Click aici pentru live streaming

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu