EMAG

EMAG

30.01.2014

Steaua - IFK Goteborg 30.01.2014

Steaua - IFK Goteborg

Steaua va disputa, joi seara, cel de-al saptelea meci de pregatire din pauza de iarna, impotriva lui IFK Goteborg, formatie care a incheiat ultimul sezon din prima liga suedeza pe locul trei. Fara victorie in acest an, elevii lui Reghecampf au nevoie urgenta de o victorie pentru a incepe sa-si reconsolideze increderea de sine inainte de startul returului de Liga 1 ce se anunta unul foarte inclestat.

In meciul pe care il vor sustine in cadrul celui de-al doilea cantonament programat in aceasta iarna la Marbella, Steaua nu se va putea baza pe capitanul Alex Bourceanu. Potrivit informtiilor vehiculate in presa, acesta va parasi, joi seara, cantonamentul echipei pentru a merge in Turcia, unde va semna cel mai probabil vineri, transferul la Trabzonspor.

Astfel, meciul cu IFK Gotenborg este buna ocazie pentru Laurnetiu Reghecampf sa-si testeze echipa fara omul in jurul caruia a construit-o in ultimul an si jumatate, intrucat Bourceanu nu va mai astepta finalul contractului cu Steaua si va pleca chiar in aceasta pauza competitionala.

Amicalul Steaua – IFK Gotenborg va fi transmis in direct pe DigiSport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu