EMAG

EMAG

25.01.2014

izolati din cauza viscolului

Aproximativ 7.000 de persoane din trei comune prahovene sunt izolate din cauza viscolului
Aproximativ 7.000 de persoane din trei comune prahovene sunt izolate din cauza viscolului
Potrivit prefectului județului Prahova, Marius Sersea, comunele Fulga, Sălciile și Boldești Grădiștea au rămas izolate, sâmbătă după-amiază, după ce mai multe drumuri județene care duc către cele trei localități au fost închise din cauza viscolului puternic.
Prefectul de Prahova a declarat corespondentului MEDIAFAX că a discutat cu primarii celor trei comune, iar aceștia i-au comunicat că nu există pe raza acestor localități persoane care să aibă nevoie de dializă ori femei în ultima lună de sarcină, pentru care să existe riscul de a naște fără asistență medicală.
Marius Sersea a precizat că utilajele de deszăpezire intervin în continuare pentru a curăța drumurile care duc către cele localități. Intervenția este foarte dificilă din cauza viscolului puternic, care aduce zăpada de pe câmp.
În localitatea Ariceștii Zeletin un pacient bolnav de ulcer și care avea nevoie urgentă să fie transportat la spital a fost scos din comună cu un utilaj șenilat aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
Mai multe drumuri județene și naționale din Prahova sunt închise, sâmbătă, din cauza viscolului puternic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu