EMAG

EMAG

02.02.2014

Juventus vs inter 2.02.2014

Derbyul etapei cu numarul 22 din Serie A la va avea ca adversare pe Juventus si Inter Milan. Partida va incepe duminica, la ora 21:45 si va fi transmisa atat de Digisport 2, cat si de Dolcesport 1.
Juventus se indreapta spre cel de-al treilea titlu consecutiv si cel de-al 30-lea din istorie. ,,Batrana Doamna’’ este lider in Serie A, la 6 puncte fata de AS Roma. Aceasta a facut insa un pas gresit saptamana trecuta, cand a terminat la egalitate, scor 1-1, in deplasarea din capitala, impotriva lui Lazio. Cu acel egal, formatia antrenata de Antonio Conto a ajuns la doar 7 puncte pierdute in campionat. In urma cu doua etape, liderul din Serie A a invins Sampdoria pe teren propriu, scor 4-2. Au fost primele doua goluri primite in ultimele 8 partide din campionat cu Juventus ca gazda. Mai mult chiar, ,,Batrana Doamna’’ a marcat cel putin 3 goluri in 5 din precedenntele 6 astfel de partide. ,,Zebrele’’ au jucat pana acum pe propriul teren cu formatiile care completeaza podiumul, Roma si Napoli, pe ambele invingandu-le la scor de neprezentare.
In ultima zi de transferuri Juventus l-a imprumutat pe Osvaldo de la Southampton. Eliminat in partida cu Lazio, Buffon nu isi poate ajuta coechipierii astazi.
Inter nu trece printr-o perioada prea buna, fiind in pericol chiar sa nu prinda cupele europene. Formatia antrenata de Walter Mazzarri vine dupa 5 partide fara victorie, atat in cupa, cat si in campionat. Apararea pare una solida, avand in vedere situatia data, ,,nerazzurrii’’ primind 4 goluri in acest interval. In precedenta etapa, echipa milaneza a remizat pe teren propriu impotriva Cataniei, 0:0.
Nici in deplasare, situatia nu este mai buna pentru elevii lui Mazzarri, acestia pierzand precedentele 4 astfel de meciuri din Serie A. Lazio, Udinese si Genoa au fost ultimele formatii cu care Inter a jucat pe teren strain, toate cele 3 partide incheindu-se cu scorul de 0-1. Ramane de vazut daca si acum Inter va primi tot un singur gol. Ca sa iesim din aceasta zona cu goluri putine, sa spunem ca Inter a avut pana acum doar doua deplasari contra formatiilor din top 8, in ambele marcandu-se cate 6 goluri. Impotriva lui Napoli a pierdut cu 2-4, remizand cu Torino.
Zilele trecute, Inter l-a achizitionat pe Hernanes, fostul jucator al lui Lazio. Cambiasso este incert pentru partida cu Juventus.
In tur, Inter si Juventus au incheiat la egalitate, scor 1-1. Ultima intalnire directa cu Juventus ca gazda intr-un meci oficial a insemnat un esec pentru ,,Batrana Doamna’’, aceasta pierzand cu 1-3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu