EMAG

EMAG

03.02.2014

Manchester City – Chelsea 3.02.2014

Ultimul meci din etapa 24 din Premier League aduce fata in fata doua echipe din “big four” : Manchester City si Chelsea sau cel mai bun atac vs cea mai buna defensiva din Anglia.Meciul este azi la ora 22:00 in direct pe Eurosport.
Manchester City – Chelsea, duel pe podiumul din Premier LeagueManchester City era inainte de meciul lui Arsenal de ieri liderul campionatului, echipa cu cele mai multe goluri marcate si cu unul dintre cele mai solide jocuri din Premier League. Echipa lui Pellegrini este intr-o forma excelenta avand 7 victorii consecutive, iar pe teren propriu au obtinut 11 victorii din tot atatea meciuri. Ultima etapa a confirmat forma excelenta prin care trec. ”cetatenii” zdrobind pe Tottenham la ea acasa cu 5-1.
In meciul din aceasta seara, ”cetatenii” sunt lipsiti de aportul golgheterului echipei, Kun Aguero, marcator a 15 goluri in acest sezon. Pe langa acesta vor mai lipsi Nasri si Javi Garcia, iar Milner este incert.
Echipa lui Mourinho se va deplasa la Manchester cu un obiectiv bine trasat, specific antrenorului portughez, acela de a se apara si de a inchide jocul. Obiectiv destul de greu de realizat pe terenul unei echipe cu 42 de goluri marcate si doar 8 primite in 11 meciuri. Chelsea este pe locul 3 la doar 3 puncte in spatele lui City. Etapa precedenta londonezii au remizat acasa, 0-0 cu concitadinii de la West Ham. Un rezultat probabil nedrept dupa ce Chelsea a avut 39 de suturi pe poarta reusind sa bata un record ce data din sezonul 2003/2004, record de ocazii avute intr-un meci fara a marca.
Mourinho nu se va putea baza in acest meci pe atacantul spaniol Fernando Torres si pe tanarul mijlocas olandez van Ginkel.
In ultimele 6 meciuri jucate intre cele 2 echipe, Chelsea a reusit decat o victorie , suferind 4 infrangeri, iar pe Ethiad, City a castigat ultimele 5 meciuri jucate cu londonezii. City a reusit sa marcheze in acest sezon de Premier League mai multe goluri (68) decat a reusit sa marcheze tot campionatul trecut (66). Trupa lui Pellegrini a aratat ca are un atac letal, exemple fiind meciurile de acasa cu Tottenham (6-0) , Arsenal (6-3) sau derby-ul cu Manchester United (4-1). Chelsea in schimb a aratat slabiciuni in deplasarile avute contra echipelor din top reusind doua egaluri la Tottenham si Arsenal si pierzand cu Everton.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu