EMAG

EMAG

18.07.2014

FC.Brasov vs ASTRA 18.07.2014


FC Brasov – Astra Giurgiu, oaspetii vin cu moralul ridicat dupa victoria din SupercupaIn aceasta seara cu incepere de la ora 21:00, FC Brasov va primi vizita Astrei Giurgiu intr-o partida din cadrul optimilor de finala ale Cupei Ligii Romaniei. Duelul se va disputa pe stadionul ,,Tineretului” din Brasov si va fi arbitrat de catre Sebastian Coltescu.
FC Brasov debuteaza in noul sezon dupa o perioada de pregatire foarte buna, reusind sa obtina patru victorii in cele cinci partide amicale disputate. Desi au incheiat sezonul pe loc retrogradabil, ,,stegarii” s-au mentinut in Liga 1 datorita faptului ca FC Vaslui n-a primit licenta. Brasovenii spera ca vor reusi sa faca o figura frumoasa in acest sezon, insa cu siguranta le va fi foarte dificil. Formatia de sub Tampa i-a transferat in aceasta vara pe Constantinescu, Munteanu, Calin Cristea si Ganea, insa au plecat destul de multi jucatori, printre care Andrei Cristea sau Romeo Surdu. ,,Stegarii” au insa destule probleme inaintea duelului cu Astra, deoarece jucatorii au refuzat sa intre in cantonament din cauza ca n-au primit salariul decat o singura data in acest an. Nici Cornel Talnar nu este incantat de situatie si doreste ca aceasta sa se remedieze imediat, deoarece in caz contrar a declarat ca nu-i va mai putea tine pe elevii sai sub control.
Astra Giurgiu vine la Brasov dupa ce a invins-o pe Steaua in finala Supercupei Romaniei si a pus mana pe acest trofeu. Giurgiuvenii n-au avut rezultate prea bune in partidele de verificare, reusind sa obtina doar doua rezultate de egalitate. De asemenea, Daniel Isaila are in continuare probleme de lot si inaintea duelului cu brasovenii, deoarece au plecat destul de multi jucatori, in timp ce pe lista de achizitii se numara doar Cristian Oros. Revine in schimb Kehinde Fatai, care a fost imprumutat sezonul trecut la Club Brugge. Ioan Niculae a renuntat in vara la serviciile lui Alexandru Matel, deoarece internationalul roman a refuzat sa-si prelungeasca contractul cu Astra. Chiar daca s-a impus in Supercupa in fata lui Steaua ramane de vazut daca si astazi giurgiuvenii se vor descurca fara jucatori precum Matel, Yoda, Papp, Muresan sau Iorga.
Precedentele cinci intalniri dintre cele doua echipe s-au incheiat de fiecare data cu peste 2.5 goluri inscrise. Ultimul rezultat de egalitate care a avut loc intre FC Brasov si Astra s-a inregistrat in urma cu cinci ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu