EMAG

EMAG

30.09.2014

Manchester City vs AS Roma (30.09.2014)


LIVE AiCi
Unul din cele mai interesante dueluri de Marti seara, in grupele Champions League, are loc pe Etihad Stadium din Manchester, intre City si AS Roma. Din grupa cu acestea mai fac parte CSKA Moscova si Bayern Munchen.
`Cetatenii` au pornit cu stangul, fiind invinsi in primul meci pe Alianz Arena, printr-un gol primit in finalul partidei de la Jerome Boateng. A fost in orice caz, un rezultat corect pentru ca City nu s-a avantat in atac ci a preferat sa astepte in defensiva, crezand ca poate sa plece din Munchen cu un punct. Acum lucrurile par complicate mai ales dupa ce AS Roma a spulberat-o pe CSKA cu scorul de 5 la 1, pe Stadio Olimpico.
In campionat, echipa lui Manuel Pellegrini are 11 puncte dupa 6 etape. Poate parea putin dar tinand cont ca deja au intalnit 3 din cei 4 mari rivali, lucrurile probabil ca se vor imbunatati de la etapa la etapa. Ultima oara, City s-a impus cu 4-2 in deplasarea de la Hull iar primul gol a fost marcat de Aguero, care a ajuns la 4 reusite in acest sezon.
De partea cealalta, Roma merge perfect in Serie A, avand doar victorii in primele 5 etape si un singur gol primit. Se pare totusi, ca Juventus defineste mai bine perfectiunea, avand o medie de 2 goluri marcate pe meci si nici unul primit.
Italienii nu au deloc amintiri placute in deplasarile din Anglia. Au pierdut ultimele 5 partide de aici printre care si acel 7 la 1 de pe Old Trafford. Din echipa lui Rudi Garcia vor lipsi Strootman si De Rossi, in timp ce Iturbe si Leandro Castan sunt incerti.
Pentru gazde, doar Samir Nasri este cel mai probabil sa lipseasca, in timp ce Jovetic si Aguero sunt apti, dar nu inca pregatiti pentru toate cele 90 de minute.
AS Roma pare a fi cu un nivel mai jos decat adversara sa, desi italienii au castigat primele 6 partide din acest sezon. Adversarii nu au fost dintre cei mai puternici iar ultimele 2 victorii au venit deabia pe final. City este obligata sa castige pentru ca are in fata adversarul direct la calificare. Cred ca englezii vor reusi sa castige, sau cel putin asta ar trebui sa se intample facand comparatie intre cele doua parti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu