EMAG

EMAG

08.07.2011

Accident Comisani

Teribilismul pe doua roti l-a costat dur. Si-a pierdut o mana din cauza unui accident de motocicleta!!!

Accident grav in locaitatea Comișani. Un tânăr de 20 de ani care conducea o motocicletă a pierdut controlul acesteia și s-a izbit de un podeț de pe marginea drumului. Pe motocicletă se mai afla și prietena sa, de numai 16 ani. Impactul a fost devastator. Ambii au ajus la spital cu rani grave.  Motocicleta s-a transformat într-un morman de fiare iar cei doi au suferit multiple fracturi. Tânărul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Floreasca dn București. Avea brațul stang amputat și multiple fracturi la picioare. Fata a rămas internată la Spitalul Județean Târgoviște. Ea a suferit o fractură de femur și a fost stabilizată de medici. Medici de la Floreasca încearca acum să îi salveze brațul amputat în timpul impactului. Polițiștii trebuie să stabilească cu ce viteză conducea tânărul și dacă acesta a consumat alcool înainte de a se urca pe motocicletă. El este cercetat pentru vătămare corporală gravă.


Tanarul avea permis pentru motociclete din 2009. Potrivit apropiatilor lui, ii placea sa mearga cu viteza, mai ales ca isi luase motocicleta noua de o luna, si spunea ca "vrea s-o incerce". Asta a facut se pare si azi-noapte, cand a pierdut controlul.
Si tanarul, si fata de pe locul din spate purtau casca, insa impactul a fost extrem de violent. Pe langa mana retezata, baiatul are multiple fracturi la maini si la picioare, iar fata - are femurul rupt.
ACCIDENT MOTO SI IN CLUJ!  
Motociclistul a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului, însă nu s-a încadrat pe benzile de circulație în mod corespunzător. Victimele au fost surprinse și accidentate grav, având nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat Poliția, Pompierii și Ambulanța.
Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a  lui A. Maria-Lucia, de 40 ani şi a unei minore de 10 ani, precum şi cu rănirea uşoară a lui A. Maria de 33 ani, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu