EMAG

EMAG

02.10.2011

VICTORIE CSM!!!

Baschet - Debut cu dreptul pentru CSM Targoviste, in sezonul 2011-2012!
        
Multumim : www.sportliveonline.net
Duminica, 02 Octombrie 2011 08:49
csm1CSM Târgovişte – CS Olimpia Braşov 81 – 42 (22 – 14, 23 – 13, 26 – 10, 10 – 5)
Când ai lot precum cel al Târgoviştei, orice rezultat în afara victoriei într-un joc împotriva Olimpiei poate fi considerat un dezastru, iar când adversara se bazează doar pe două piese din întreg angrenajul misiunea devine mult mai simplă. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă după amiază, în Sala Transilvania, din Sibiu, locul ales de federaţie pentru turneul de deschidere al Campionatului Naţional de baschet feminin. Emoţiile nu au existat decât vreo cinci minte, timp în care ardelencele s-au agăţat cu disperare de un rezultat echilibrat. Până la urmă totul s-a reglat şi CSM-ul şi-a luat punctele pe care le merita la capătul unei reprezentaţii apreciate şi de cei prezenţi. Olimpia a stat în două jucătoare în partitura ofensivă. Moldoveanca Olga Cazac şi coordonatorul Gabriela Cursaru au fost singurele jucătoare ce s-au ridicat la pretenţiile unui duel de primă divizie. Cele două au înscris împreună mai bine de jumătate dintre punctele echipei lor în aşa zisa deplasare cu CSM Târgovişte. În schimb, “gazdele” s-au distanţat în fiecare sfert, scutindu-I de orice palpitaţie pe cei care au însoţit echipa până la Sibiu. Zherzherunova, Givens, Samburska sau Ciocan nu au avut în faţă un rival care să le solicite prea mult, dar acest lucru nu le-a împiedicat să impună un ritm destul de susţinut pentru prima rundă a actualului sezon competiţional. Mai mult, diferenţa înregistrată în ultima parte a meciului din runda inaugural i-a permis lui Florin Nini să testeze şi să repete pentru următorul duel din campionat, care se anunţă infinit mai greu decât cel cu Olimpia Braşov. Peste exact o săptămână, prim divizionara dâmboviţeană va da peste campioana ICIM Arad, campioană care va juca duminică seara împotriva celor de la BBall 6 Sepsi, în ceea c ear trebui să fie derby-ul rundei întâi. O veste bună pentru suporterii grupării târgoviştene ar fi că în duelul cu Olimpia Braşov a putut evolua şi Volha Tămârgeanu, revenită în vechea cetate de scaun după o absenţă destul de îndelungată, timp în care a jucat şi pentru Universitatea Alba Iulia.

Până la partida cu Arad din runda secundă a campionatului intern, CSM va pleca în Bulgaria unde va participa alu un turneu organizat de cei de la Dunav Ruse.
Casetă tehnică
Târgovişte: A. Uiuiu 1, O. Samburska 15, Fl. Diaconu 6, A. Şipoş 5, O. Zherzherunova 18, V. RUs 2, C. Ciocan 12, V. Tămârgeanu, D, Deszi 1, Givens 21, A. Huţanu
Antrenori: Florin Nini, Marisu Dobă
Braşov: G. Cursaru 15, G. Plăvitu 2, C. Uşurelu 2, T. Sinka 2, O. Cazac 15, S. Avram, F. Starr
Antrenor Dan Calancea

Articol preluat - Sursa: www.baskettgv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu