EMAG

EMAG

28.11.2011

Crima sau moarte ???


SCRIS DE NEWSD DB 28.11.2011 -19:15

Crima sau moarte accidentala? Este misterul inca nedeslusit al mortii prostituatei de 44 de ani, din Moreni, gasita fara suflare ieri dimineata in apartamentul ei.
Legistii spun ca moartea victimei a survenit in urma intoxicatiei cu monoxid de carbon ori a unui soc hipotermic. Vecinii si apropiatii ei nu cred insa in aceasta ipoteza.
Prietenul de familie care a gasit-o arunca insa o noua bomba - el spune ca Liliana Negoescu era amenintata cu moartea de niste indivizi necunoscuti si se temea pentru viata ei.
Omul spune ca e convins ca Liliana si-a gasit sfarsitul din mainile unui client obsedat pe care victima l-ar fi refuzat. Femeia era in ultimul an la o scoala postliceala sanitara, unde urma sa se aleaga cu o diploma de farmacist.

"O amenintau - Te omor, iti fac. Ii era teama? Ii era. Intotdeauna avea o teama in ea. Se temea pentru viata dansei? Da, bineinteles, intotdeauna s-a temut si uite ca s-a intamplat!", a declarat pentru Ion Milea, prietenul victimei.

Barbatul, de 62 de ani, baga mana-n foc ca femeia a fost omorata de un individ furios. A gasit in apartamentul ei lucrurile ravasite, iar pozitia cadavrului, nefireasca. Si el stia ca Liliana isi dadea intalnire acasa cu mai multi barbati si o sfatuia sa aiba grija pe cine baga in locuinta.

"Veneau indivizi dubioși? Veneau, foarte rai. Ne era tare frica aici, veneau niste tiganoi mari, daca mergeam la fata mea imi era frica sa ma intorc fara sotul meu acasa. Cum sa-si fi gasit sfarsitul? Cred ca unul dubios a intrat peste ea, probabil n-o fi avut bani, s-au luat la cearta", crede Elsa Panzaru, vecina victimei.

"Va deranja pe scara? Da, veneau beti, spargeau geamurile, rupeau perdelele. De multe ori mai ieseam si noi afara ca ne saturasem si noi", ne-a povestit Smaranda Ilie.

Anchetatorii spun ca victima nu are urme vizibile de violenta, dar sunt retinuti sa ofere mai multe detalii cu privire la modul in care si-a gasit sfarsitul. "In urma efectuarii necropsiei a rezultat ca moartea femeii a survenit pe fondul intoxicatiei cu monoxid de carbon sau soc hipotermic", a declarat insp.pr.Florina Udroiu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Politistii continua insa ancheta. Au luat din casa victimei mai multe resturi de tigari si urmeaza sa afle cine sunt cei care au petrecut ultimele ore alaturi de victima. De asemenea au luat mai multe urme de pe mobila si cateva sticle sparte, gasite in locuinta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu