EMAG

EMAG

13.12.2011

Accident la cuza voda !



Din cauza alcoolului, un tânăr din Cuza Vodă nu a mai încăput cu mașina pe șosea în această noapte. Baiatul s-a oprit într-un stâlp și a ajuns la spital. Tot acolo a înnoptat și prietenul său care se afla pe scaunul din dreapta. Cei doi au băut cot la cot într-un bar și se întorceau spre casă. Din cauza alcoolului, șoferul nu a mai văzut șoseaua și s-a ibzit de un cap de pod. Mașina scăpată de sub control a rupt apoi un stâlp. Amândoi au ieșit singuri din fiarele contorsionate. O femeia care a auzit zgomotul impactului a sunat la ambulanță. Doar o minune a facut ca cei doi să scape cu viață. Două ambulanațe i-au transportat la Spitalul de Urgențe din Târgoviște. Cel mai grav a fost rănit șoferul.
Martorii le-au spus polițiștilor ca cei doi erau bauți, miroseau a alcool și abia se mai țineau pe picioare. . Oamenii legii l-au testat pe șofer cu apartul etilotest. Rezultatul a fost pozitiv, 0,95 la mie alcool în aerul expirat.
Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, distrugere și vătămare corporală
sursa clicktgv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu