EMAG

EMAG

12.12.2011

ACCIDENT PE Drumul Comunal 53

Au rupt un stâlp, au dărâmat un gard şi apoi s-au răsturant într-un şanţ. Cu toate acestea, au scăpat cu viaţă. Este păţania a doi tineri, ambii din localitatea dâmboviţeană Sălcioara, care după ce au băut zdravăn, au pornit la drum cu maşina.

Accidentul a avut loc pe Drumul Comunal 53 care face legătura între localitatea Sălcioara şi Drumul Naţional 71. Martorii spun că au fost treziţi de o bubuitură puternică şi când au ieşit din case i-au văzut pe cei doi zăcând lângă maşina avariată.


În urma testării cu alcooltestul, şoferului i-a ieşit o alcoolemie de 0,95 mlg/litru alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor medicale, se pare că cei doi scăpat fără leziuni grave.
“Conducătorul auto în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma cercetărilor, s-a stabilit că şoferul era băut”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
Şoferul s-a ales cu dosar penal şi va trebui să plătească şi pagubele create. Mai multe case au rămas noaptea trecută fără energie electrică.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu