EMAG

EMAG

28.02.2012

EUROVISION 2012: un manelist a trecut de preselecţie

Piesele alese pentru selecţia naţională se vor afla în direct, pe internet
Melodiile care aparţin cântăreţilor Cătălin Josan şi Aurelian Temişan nu au reuşit să treacă de preselecţie, scrie ziarul Click, anunţând că una dintre melodiile cântăreţului de manele Liviu Mititelu a fost acceptată în această primă fază.

Pe lângă Liviu Mititelu, au rămas în competiţie şi: Mandinga, Simona Nae, Popas Band, Lucian Viziru şi Lora. Cei respinşi sunt: Parlament, Aurelian Temişan, Cătălin Josan, Antract, Blaxy Girls, Amadeus. Există posibilitatea ca unii artişti să nu fi respectat regulamentul şi, spune Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision, citat de Click, să nu fi completat corect toate formularele. Aceştia au avut câteva ore la dispoziţie pentru a face modificările necesare.

Luni au fost deschise plicurile, iar marţi urmează ca, la sediul TVR din Bucureşti, în prezenţa juriului numit de Televiziunea Română, să aibă loc audiţia şi preselecţia melodiilor înscrise. Juriul va desemna compoziţiile care vor intra în spectacolul live din 10 martie de la TVR 1, atunci când va fi aleasă melodia care ne va reprezenta în mai, la Eurovision 2012. Pentru a putea participa la finala din 26 mai, România trebuie să treacă mai întâi de semifinale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu