EMAG

EMAG

26.02.2012

Horoscopul primăverii

BERBEC 21.03 - 20.04


DRAGOSTE: Luna martie vine cu foarte multă impulsivitate, care poate afecta serios calitatea deciziilor pe care le iei. Nevoile tale afective sunt mai mari şi ceri dovezi care să susţină cuvintele celor care îţi fac diverse declaraţii. Aprilie anulează parţial agresivitatea din luna precedentă, iar în mai eşti mai senin(ă) şi ai mai puţine îndoieli cu privire la relaţii.

CARIERÅ: Din a doua jumătate a lui martie vei dori să recuperezi timpul pierdut, să iei punct cu punct fiecare plan nerealizat şi să faci totul pentru a-l pune în practică. Luna aprilie se menţine în aceeaşi linie - ai ambiţii explozive, care apar şi dispar în funcţie de dispoziţia ta. Abia în mai vei înţelege că nu e cazul să te consumi atât de mult, când realitatea îţi arată clar că nu e loc de realizări remarcabile.

SÅNÅTATE: Luna martie se anunţă delicată - în prima jumătate se poate discuta despre reluarea unor proceduri medicale care au fost efectuate la finalul anului trecut, iar în cea de-a doua, informaţiile alarmante s-ar putea înmulţi, fără să aibă însă o bază reală. Atenţie la funcţiile digestive!

BANI: Luna martie poate veni cu o diminuare în loc de mărire sau cu o dezamăgire provocată de un superior. Aprilie aduce un pic de noroc financiar, dar cu muncă şi cu asumarea unor eforturi. În mai se va pune problema unor recompense, dar numai ca o formă de stimulare a excelenţei.

Gemenii decid să se căsătorească


TAUR 21.04 - 21.05


DRAGOSTE: Martie este o lună în care retractilitatea sentimentală e la fel de mare ca şi până acum, dar în aprilie începi să-ţi revii, iar în mai ai putea fi într- o formă mult mai bună. Toate lunile de primăvară îţi vor pune la încercare încrederea în oameni, în cei pe care îi iubeşti în mod special. Nu este o perioadă favorabilă pentru schimbările majore, dar dacă eşti implicat(ă) într- o relaţie de durată, care a trecut deja testul timpului, nimic nu te împiedică să îţi pui în aplicare intenţiile.

CARIERÅ: Luna martie se anunţă delicată, din cauza unor situaţii asupra cărora nu vei avea nici un control, pentru că deciziile nu depind de tine şi nici nu ţi se cere părerea în vreun fel. Aprilie mai detensionează puţin atmosfera, iar luna mai îţi este favorabilă. Fii mai atent(ă) la calitatea relaţiilor cu colegii şi cu superiorii! Acesta este secretul succesului tău, să ştii să colaborezi eficient, să-i laşi pe alţii să îşi asume responsabilităţi, iar tu să faci ceea ce te pricepi. Tendinţa de a controla totul se poate întoarce împotriva ta.

SÅNÅTATE: Luna martie nu te găseşte într-o formă prea bună. Se accentuează anumite probleme ale capului şi ale rinichilor şi se instalează o epuizare nervoasă. Aprilie continuă cam la fel. Luna mai aduce un oarecare suport pentru refacerea fizică şi psihică, dar numai dacă eşti dispus(ă) să faci un efort, să te documentezi, să afli şi să pui în aplicare diverse procedee de reechilibrare a organismului. Ar fi bine să faci nişte schimbări în programul zilnic, mai ales în cel de muncă, pentru că de la serviciu vine stresul care ţi-ar putea deregla starea de sănătate.

BANI: Este o primăvară încărcată de pericole în acest domeniu, majoritatea provocate de lăcomie. În martie te “loveşte” o dorinţă nemăsurată de a-ţi vedea visurile realizate, indiferent de mijloace, iar tentaţia principală va fi să foloseşti cele mai ciudate căi pentru a-ţi spori beneficiile, fără să calculezi riscurile. În aprilie dispare şi ultima piedică morală sau ultima reţinere şi vei miza totul pe o singură carte. În mai ajungi să crezi că toate decurg conform planului. Nimic mai fals! La vară vei descoperi că te-ai înşelat.

GEMENI 22.05 - 21.06


DRAGOSTE: În martie ai putea simţi nevoia de a-ţi dovedi, în primul rând ţie, că eşti decis(ă) să acorzi încredere persoanei iubite şi că sentimentele tale sunt reale, nu au apărut din nevoia de a alunga singurătatea şi nici nu sunt rezultatul vreunui calcul. În aprilie ai putea lua decizii bruşte, transformând o relaţie de prietenie într-una sentimentală şi invers. Nu este exclus să iei hotărârea de a te căsători. În mai revii la un comportament mai previzibil.

CARIERÅ: Luna martie vine cu momente tensionate, cu dezamăgiri, renunţări şi posibile concedieri. Aprilie este o lună ceva mai revigorantă, în care te remontezi şi descoperi că poţi colabora cu un prieten sau cu o rudă pentru a face ceva bun împreună. În mai se risipesc cele mai importante motive de stres de la serviciu, deşi vei rămâne cu nemulţumiri legate de locul pe care îl ocupi şi de sarcinile profesionale care-ţi revin.

SÅNÅTATE: În martie trebuie să tratezi cu atenţie semnalele corpului şi să eviţi exagerările. Stresul şi problemele din familie pot produce unele dereglări ale metabolismului, scăderea apetitului sau disfuncţionalităţi digestive. În aprilie se poate vorbi de o revenire la un tonus mai bun, iar în mai ai ocazia să repari ce s-a stricat, prin contactarea unor specialişti.

BANI: În martie te-ai putea vedea obligat(ă) să restitui un împrumut sau să dai nişte bani sub forma unei despăgubiri. În aprilie primeşti un ajutor - o rudă preia anumite responsabilităţi sau un prieten începe un proiect ambiţios şi îţi propune să participi. În mai, grijile financiare sunt mai puţine şi mai uşor de rezolvat, dar nu trebuie neglijate plăţile prevăzute în documente oficiale, pentru a nu se ajunge la altfel de probleme.

Leilor nu prea le ajung banii


RAC 22.06 - 22.07


DRAGOSTE: Martie este o lună intensă, care va scoate la lumină multe probleme. Evenimentele programate în această lună s-ar putea amâna sau anula, iar cele din aprilie se pot reprograma. În mai se creează condiţii favorabile pentru o nouă idilă sau pentru a reface legătura cu o persoană care a avut un rol important în viaţa ta.

CARIERÅ: Luna martie se anunţă dificilă şi în acest domeniu, din cauza unor evenimente asupra cărora nu vei avea prea mare control - proiecte importante ar putea fi amânate sau, mai rău, anulate. Aprilie vine cu puţine provocări, dar trebuie reparat ce s-a stricat în luna anterioară. În mai se anunţă mai puţine complicaţii, dar rămâne valabilă tendinţa partenerilor de afaceri de a te provoca în fel şi chip pentru a dovedi că încrederea ce ţi-a fost acordată a fost bine plasată.

SÅNÅTATE: Luna martie poate aduce unele pericole la adresa echilibrului tău, din cauza numeroaselor complicaţii profesionale. Aprilie accentuează această tendinţă, mai ales acolo unde au existat probleme în trecut şi nu s-au luat măsuri. În mai, organismul începe să se refacă după perioada de suprasolicitare, dar trebuie ajutat cu odihnă şi cu o alimentaţie corespunzătoare.

BANI: În martie nu mai simţi nevoia să faci planuri cuminţi, ca în primele două luni ale anului, ci să iei măsuri pentru a avea beneficii. Aprilie este ceva mai calmă, dar nu vor lipsi urgenţele familiale şi profesionale care te pot băga la cheltuieli. Luna mai vine cu mai multe posibilităţi de dezvoltare, prin implicarea într-un proiect de amploare la serviciu. Se recomandă să eviţi, mai ales în martie, cheltuielile necugetate, care, deşi nu te caracterizează, tear putea tenta în momentele de slăbiciune.

LEU 23.07 - 22.08


DRAGOSTE: Luna martie se anunţă explozivă pentru cei care nu au reuşit să se implice până acum într-o relaţie sentimentală. Aprilie aduce la fel de mult dinamism, dar situaţiile vor avea tendinţa de a se încadra în limite mai uşor de prevăzut şi de controlat, iar luna mai este deosebit de benefică pentru relaţiile sentimentale. Scad pretenţiile faţă de partenerul de cuplu şi vei fi mai dispus(ă) să oficializezi relaţia în care eşti implicat(ă).

CARIERÅ: Luna martie se anunţă foarte complicată la serviciu, mai ales pentru cei care au avansat recent ori şi-au schimbat locul de muncă. Sunt posibile situaţii extreme, de la ascensiune rapidă pe baza meritelor personale la pierderea unor privilegii. Se recomandă evitarea deciziilor cu impact major şi a gesturilor radicale, pentru că pot provoca efecte neaşteptate. Aprilie este foarte bună pentru a demara proiecte legate de studii, iar luna mai este ceva mai calmă.

SÅNÅTATE: Starea de sănătate e strâns legată de starea de spirit, de puterea de a trece peste dificultăţi. O atitudine constructivă îţi poate fi de mare folos în lunile de primăvară, mai ales în martie, când evenimentele nu-ţi vor fi pe plac mai deloc. În aprilie se reface într-o oarecare măsură echilibrul interior, aşa că există şanse să se restabilească şi echilibrul organic. Luna mai este solicitantă, dar aduce mai puţin stres, aşa că te poţi folosi de acest prilej pentru a te îngriji.

BANI: Sectorul financiar reprezintă una dintre sursele principale de nemulţumire până la vară, iar în martie atingi punctul culminant al acestor probleme. Întreaga lună poate fi presărată cu momente dificile şi lipsuri. Ţi-e greu să accepţi situaţia, iar principalul impuls vafi de revoltă, chiar şi atunci când ţi-e clar că nu foloseşte la nimic. Răsturnările de situaţie, unele provocate de alţii, altele, chiar de tine, pot avea un impact nefericit asupra finanţelor tale. Din aprilie începi să-ţi revii, iar luna mai va aduce mult doritul echilibru sau, cel puţin, apropierea de o situaţie ceva mai mulţumitoare.

FECIOARÅ 23.08 - 22.09


DRAGOSTE: Ca şi până acum, vei oscila între implicare şi fugă, între calcul raţional şi dorinţa de a te lăsa în voia unor sentimente care te fac să te simţi vulnerabil( ă). Relaţiile sentimentale se pot strica în martie. Vei încerca să le repari în aprilie, dar vei reuşi, numai parţial, abia în mai. Te aşteaptă o primăvară dinamică, în care vei învăţa multe lucruri despre locul şi rolul sentimentelor în echilibrul general al vieţii tale. Sunt de evitat deciziile radicale şi provocările la adresa celor dragi.

CARIERÅ: Luna martie vine cu destule riscuri, dar acestea nu vor avea un efect imediat asupra traseului profesional. Este posibilă o pierdere importantă de capital de imagine prin asocieri dorite, dar nepotrivite. Aprilie evidenţiază lipsurile de orice fel, inclusiv cele de încredere din partea unor parteneri de afaceri, şi te pun în situaţia de a face concesii pentru a menţine un oarecare echilibru. Luna mai le deschide drumul celor care au de pus în practică proiecte importante.

SÅNÅTATE: Starea de sănătate poate fi afectată de mulţimea de schimbări de situaţie şi de viteza de adaptare de care ţi se cere să dai dovadă. Dintre lunile de primăvară, cea mai delicată poate fi martie, pentru că rezervele de energie sunt minime şi se consumă rapid. Pericolele vin mai ales pe segmentul digestiv. Aprilie este mai calmă la nivelul evenimentelor în acest domeniu, iar în luna mai ai toate şansele să-ţi recapeţi vitalitatea.

BANI: Duci pe umeri, de ceva vreme, povara unor probleme financiare la care te-ai angajat la un moment dat, crezând că merită să faci orice sacrificiu pentru a achiziţiona un bun de folosinţă îndelungată. Nici în această primăvară nu scapi de restricţiile financiare, fie ele autoimpuse sau derivate dintr-un contract anume. Problema este că luna martie vine cu impulsuri nefericite în plan financiar, pentru că vei simţi mai acut dificultăţile şi vei dori să te eliberezi de ele, indiferent de consecinţe. Ai putea lua decizii imprudente, împotriva sfaturilor celor apropiaţi. Aprilie este o lună favorabilă pentru finanţele partenerului sau ale familiei. Luna mai poate fi momentul lansării unor proiecte importante pentru tine, dar acestea nu au ca scop refacerea situaţiei financiare.

BALANŢÅ 23.09 - 22.10


DRAGOSTE: Luna martie este încărcată de dificultăţi în relaţiile de orice fel, mai ales cea de cuplu. Eşti gata oricând să iei decizii la care până acum doar te-ai gândit. După o suită de provocări, vei ajunge să apelezi la gesturi categorice sau la replici dure, care sunt menite să reinstaureze ordinea în familie, iar de aici pot apărea numeroase conflicte. Aprilie este mai puţin explozivă, dar se menţine tendinţa de a testa sentimentele celor dragi, ca şi cum ai vrea să te convingi că merită să îi iubeşti în continuare. În mai este ceva mai puţină agitaţie.

CARIERÅ: Luna martie se anunţă dificilă, pentru că va trebui să te descurci onorabil în situaţii delicate, cu adversari ascunşi, care-ţi vor minimaliza meritele şi vor exagera defectele acţiunilor tale. Tot în martie ai putea avea o iniţiativă curajoasă - să spui adevărul şi să dărâmi în acest fel prejudecăţi şi mecanisme care menţin persoane nepotrivite în funcţii importante. Aprilie vine cu promisiunea unor parteneriate, iar în mai vezi rezultatele muncii depuse la începutul anului.

SÅNÅTATE: În martie, starea de sănătate poate deveni problematică din cauza stresului de la serviciu. Pe fondul nemulţumirilor provocate de partenerii importanţi se pot ivi dezechilibre care să conducă, în timp, la alte probleme. Aprilie vine cu mai puţine provocări, iar luna mai poate fi benefică pentru echilibrul tău general.

BANI: Aproape tot ce câştigi se duce în casă, pe asigurarea celor necesare traiului. Luna martie poate aduce sporirea grijilor financiare, din cauza unor evenimente neprevăzute legate de partenerul de cuplu sau de cel de afaceri. În aprilie se văd primele semne ale revenirii, iar luna mai poate fi prima din acest an în care să respiri ceva mai uşurat(ă) în chestiunile respective.

Săgetătorii sunt epuizaţi




SCORPION 23.10 - 21.11


DRAGOSTE: În luna martie ai putea fi tentat(ă) să abandonezi anumite persoane pentru a te elibera de tensiunea acumulată. Ar fi bine să eviţi orice fel de decizii, în special pe cele care ar putea duce la separarea de partener( ă). Oricât de greu ţi-ar fi, trebuie să rezişti şi mai ales să găseşti puterea de a aşeza lucrurile pe un făgaş normal, făcând sacrificiile necesare. Aprilie te solicită mai mult, dar nu în plan sentimental. Din din mai vei reveni la un stil mai realist, fără exagerări, iar asta poate ajuta la refacerea relaţiilor pe care le credeai compromise.

CARIERÅ: Martie vine cu numeroase provocări, cu tentaţii cărora le vei rezista greu sau deloc, cu dorinţa de a miza totul pe o carte şi cu o sete de dreptate pe care cu greu o vei putea ţine sub control. Vei risca mult, inclusiv în plan financiar, ca să obţii rezultate deosebite, iar lucrurile se vor aşeza abia în luna mai, după ce în aprilie încep să se stabilizeze. Contractele, convenţiile şi orice fel de document oficial semnat în această primăvară vor suferi modificări importante pe parcursul anului.

SÅNÅTATE: Lunile de primăvară aduc foarte multă energie mentală şi un dinamism al evenimentelor care te poate bulversa pe moment. Riscul major e de epuizare, dacă nu ţi-ai pus la punct mecanisme eficiente de refacere şi relaxare. O idee excelentă ar fi să nu duci acasă problemele de la serviciu. Părţile sensibile sunt aceleaşi ca şi până acum - rinichii, zona lombară şi capul, cu toate funcţiile sale. Te poate salva de la numeroase complicaţii adoptarea unui regim de viaţă mai ordonat.

BANI: Lunile de primăvară îţi aduc tot curajul de care ai nevoie pentru a iniţia proiecte care vor avea consecinţe benefice pentru bugetul tău. Ai energia necesară pentru a dezvolta şi proiectele aflate în derulare, deci grijile financiare sunt departe de tine.

SÅGETÅTOR 22.11 - 20.12


DRAGOSTE: Chiar şi pentru cei care se consideră feriţi de astfel de evenimente vor apărea momente de trăiri intense, iar nevoia de libertate va intra în conflict cu dorinţa de apartenenţă. Tendinţele rămân contradictorii pe tot parcursul lunii martie, iar din aprilie se accentuează dorinţa de aventură. Dacă te afli în căutarea iubirii, vei avea de unde alege, pentru că nu vor lipsi ocaziile de a iniţia o legătură sentimentală. S-ar putea să aluneci însă în capcana atracţiei de moment, a unei relaţii pasagere.

CARIERÅ: Se accentuează zbuciumul interior provocat de teama că vei eşua, vei fi respins(ă) ori refuzat(ă) sau nu te vei integra aşa cum îţi doreşti într-o echipă unită şi performantă. Luna martie poate fi dificilă prin evenimentele pe care le aduce şi prin faptul că nu vei avea nici un control asupra lor, va trebui doar să te supui unor decizii. Aprilie dinamizează domeniul creativităţii, ceea ce poate duce la o diversificare a intereselor tale şi la scăderea presiunii în plan profesional. Luna mai îţi este favorabilă, pentru că aduce o reaşezare a lucrurilor.

SÅNÅTATE: S-a instalat o oboseală greu de explicat, iar procesul de epuizare poate continua pe fondul grijilor pe care ţi le faci în plan profesional. Ar trebui să-ţi redescoperi natura senină şi plină de optimism, care te poate ajuta să vezi partea bună în orice situaţie, oricât de complicată ar fi. Şi alimentaţia este un subiect delicat, pentru că oscilezi între pofte de tot felul şi tendinţa de a limita consumul unor alimente care ţi se pare că îngraşă ori că ar conţine ingrediente periculoase. Orice exagerare se reflectă imediat în starea de sănătate.

BANI: Luna martie poate aduce o destabilizare în acest domeniu, pentru că s-ar putea schimba ceva în modul de plată a unor obligaţii care îţi revin. Vestea bună este că această schimbare destabilizatoare nu e definitivă, se va reveni asupra ei cel mai probabil în luna mai. Aprilie nu aduce evenimente notabile în plan financiar, iar luna mai este mai aşezată şi mai rodnică.

CAPRICORN 21.12 - 20.01


DRAGOSTE: Vei avea surprize în lunile de primăvară în relaţiile sentimentale, de la momente frumoase, deosebit de intense, la abandon şi trădări din partea persoanei cu care visai să pui bazele unei relaţii de viitor. Luna martie este de departe cea mai intensă prin amploarea evenimentelor şi nu există varianta retragerii dintr-o situaţie care nu îţi convine. Se pot ivi probleme mari, inclusiv în cuplurile cu vechime. Aprilie este o lună complicată în familie - creşte numărul solicitărilor, iar apropiaţii se poartă autoritar. Luna mai vine cu o căldură sufletească specială, de care, probabil, ai fi vrut să te bucuri mai devreme.

CARIERÅ: Luna martie este cea mai complicată, pentru că pune sub semnul îndoielii cele mai importante iniţiative ale tale sau ale echipei din care faci parte. Sunt posibile răsturnări de situaţie, schimbări de ultim moment, evenimente incontrolabile, care îţi vor influenţa traseul profesional. Luna aprilie e dinamică în plan profesional, dar nu este nici uşoară, nici comodă. Din mai, lucrurile se mai calmează puţin, dar numai ca s-o ia de la capăt în iunie.

SÅNÅTATE: În martie vei avea ocazia de a descoperi cauzele ascunse ale unor afecţiuni care te marchează de ceva timp şi de care nu reuşeai să te eliberezi. Se pot vindeca mai uşor bolile sufletului în această primăvară, pentru că îţi iei viaţa în propriile mâini şi nu mai aştepţi ca altcineva să îţi ofere motive să schimbi ceva. Aprilie şi mai vin cu încă un val de energie, care într-o primă fază poate avea un efect extenuant, dar vei reuşi să te echilibrezi şi să beneficiezi de această împrospătare a forţelor fizice şi psihice.

BANI: Casa şi familia sunt direcţiile în care se va duce cea mai mare parte a banilor câştigaţi. Aprilie continuă în aceeaşi notă, cu precizarea că vei căuta inclusiv o modernizare a interiorului locuinţei, pentru ca acesta să capete un aspect mai funcţional. Vor apărea şi tentaţii, mai ales în cazul celor care călătoresc. În mai se revine la o oarecare normalitate şi vei putea fructifica acest context favorabil, inclusiv printr- un spor financiar obţinut de pe urma unor activităţi extraprofesionale.

VÅRSÅTOR 21.01 - 20.02


DRAGOSTE: Este un interval de clarificare a intenţiilor pe termen lung, iar dorinţa de schimbare în plan sentimental e la cote minime. Totuşi, nu vor lipsi, mai ales în martie, ocaziile de a întâlni persoane deosebite, dacă asta îţi doreşti. Şi în aprilie există posibilitatea să te implici într-o nouă relaţie sentimentală, mai ales într-o călătorie legată de serviciu. Luna mai te readuce la preocupările legate de casă, de lărgirea familiei sau de stabilirea unor intenţii serioase în privinţa relaţiei în care eşti implicat.

CARIERÅ: Martie va scoate la lumină toate neajunsurile locului de muncă actual, pentru a-ţi arăta ce nu faci cum trebuie, la ce nu te pricepi şi către ce ar trebui să te orientezi pentru a fi mai eficient(ă) şi a-ţi atinge obiectivele mai uşor. Se anunţă probleme în cazul celor care au o activitate creativă ce-a ajuns să fie repetitivă - s-a instalat monotonia, iar ei nu mai sunt stimulaţi, ci, din contră, le este blocat potenţialul. Aprilie şi mai sunt luni foarte bune pentru documentare şi orientare, în care te pregăteşti pentru schimbările ce se vor petrece până la finalul anului.

SÅNÅTATE: Luna martie poate aduce la suprafaţă unele afecţiuni latente, aparent ţinute sub control, care provin din epuizarea unor resurse pe care le credeai nelimitate. Vestea bună este că vei observa din timp aceste probleme şi le vei putea trata înainte de a deveni grave. Din mai vei adopta un alt regim de viaţă, mai echilibrat.

BANI: În martie sunt posibile probleme din partea unor instituţii de credit, mai ales în acele cazuri în care situaţia locativă nu e clară. Poate creşte chiria sau sumele datorate pentru un împrumut. Aprilie aduce altfel de noutăţi, care nu vizează în mod direct planul financiar. În mai urmează o serie de evenimente uşor pozitive în situaţia financiară, care se stabilizează.

PEŞTI 21.02 - 20.03


DRAGOSTE: Luna martie nu e comodă, dar nici nu te va zdruncina prea tare. Va trebui să păstrezi un echilibru în relaţia de cuplu, care ar putea fi afectată serios, dacă te laşi în voia dorinţei de a impulsiona mereu partenerul prin critică şi morală. Luna aprilie dinamizează un alt sector, cel al relaţiilor sociale, dar aici atitudinea ta va fi mai constructivă. În mai ai putea să revii asupra unor decizii legate de partener(ă).

CARIERÅ: Ai parte de o primăvară plină, care îţi oferă ocazia de a continua procesul de afirmare. Luna martie poate fi mai dificilă pentru cei care trebuie să semneze contracte de colaborare, solicită o prelungire sau caută un nou mijloc de rotunjire a veniturilor. În aprilie se activează dorinţa de câştig şi eşti motivat(ă) să te implici mai mult în ceea ce faci. Luna mai vine cu contracte, negocieri şi reuşită în toate demersurile.

SÅNÅTATE: Nu există nici o ameninţare la adresa stării tale de sănătate, ba chiar se conturează un context care va permite vindecarea, armonizarea pe toate palierele fiinţei tale. Dacă vei reuşi să priveşti constructiv conflictele şi confruntările cu persoanele care au opinii diferite de ale tale, nu va exista nici un factor de stres. Singurul element care te-ar putea afecta e dorinţa permanentă de a experimenta noi alimente. De aici pot apărea probleme de greutate.

BANI: Chiar în primele zile ale lui martie se schimbă ceva în situaţia ta financiară şi va trebui să-ţi modifici planurile. Nu vei fi foarte afectat(ă), pentru că în a doua parte a lunii situaţia se schimbă din nou. Aprilie dinamizează zona finanţelor şi te pune la treabă mai mult decât de obicei. Pot să apară şi dificultăţi legate de economisire, dar se vor remedia în mai. Ai grijă ce faci cu banii, unde îi pui şi cum te organizezi, mai ales în partea a doua a lunii martie şi primele zile ale lui aprilie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu