EMAG

EMAG

15.04.2012

Acasa Gold

S-a lansat site-ul ACASA GOLD - intra si afla toate noutatile!
: ACASA GOLD, va fi lansat duminica, 15 aprilie, de la ora 17.00.
Nu poti rata lansarea canalului tv care iti va aduce telenovele de succes, precum India, Rosalinda, Promisiunea, productii care te-au tinut cu sufletul la gura. Intra pe Link
Urmeaza
  • Echipa de urgenta 17:00
  • India 18:00
  • Cautand-o pe Elisa 19:00
  • Promisiunea              20:00
  • Ce ar fi telenovelele noastre preferate, daca iubirea dintre cei doi protagonisti nu ar fi perturbata de obstacole si daca nu ar exista si o a treia persoana care sa strice armonia din cuplu?
    Cele mai frumoase triunghiuri amoroase din telenovele
    Uneori, tocmai aceasta a treia persoana da savoare serialului si face lucrurile mai interesante. Iata care sunt cele mai frumoase triunghiuri amoroase din telenovele. Care este preferatul tau?

    Sexy si provocatoare pe marile ecrane, mamici devotate acasa. Top 10 cele mai apetisante actrite de telenovele

    Monica/Regina-Juan-Aimee (“Inima Salbatica”). In pofida anilor care au trecut de la prima difuzare a acestei telenovele, “Inima salbatica” ramane una dintre cele mai indragite telenovele mexicane. Triunghiul amoros format din cele doua frumoase surori, Monica/Regina, Aimee, pe de o parte, si Juan, pe de alta parte, a fascinat decenii intregi milioane de oameni din intreaga lume.

    Mariano-Teresa - Arturo ("Teresa").
    Frumoasa Teresa, din telenovela cu acelasi nume, a avut de ales intre doi barbati minunati - Arturo si Mariano – amandoi indragostiti de ea. Acest interesant triunghi amoros, cu pasiuni, interese ascunse si minciuni, a tinut in suspans foarte multi telespectatori.

    Manuel -Matilde- Adolfo ("Amor real"). Indragostita de Adolfo, dar casatorita fortat cu Manuel, Matilde are de parcurs un drum dificil intre dragoste si ura, pentru a-si gasi adevaratul suflet pereche.

    Rosalinda -Fernando José- Alex.("Rosalinda"). Desi este casatorita cu Fernando José, dupa ce scapa traumatizata dintr-un incendiu, Rosalinda este readusa la viata de Alex, care se indragosteste de ea. Totusi, dragostea frumoasei Rosalinda este pentru un singur barbat.

    Raj- Maya- Bahuan („India”).
    Maya trebuie sa urmeze regulile stricte ale traditiilor stravechi din India si sa se casatoreasca cu Raj, desi in secret este indragostita de Bahuan, care este si tatal copilului sau. Un triunghi amoros complicat, unde libertatea personala si traditia se lupta in sufletul eroinei, care spune inainte de orice o poveste despre iertare si iubire adevarata. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu