EMAG

EMAG

19.04.2012

Poliţistul din Târgovişte bătut de interlopi se simte mai bine

Codruţ Oprea tresare doar la rugăciuni
Bucuresti

Codruţ Oprea tresare doar la rugăciuni

Dramă în familia Oprea. Familia poliţistului care a fost bătut, în urmă cu doi ani, într-un bar din Târgovişte, în timp ce-şi făcea datoria, trece prin clipe grele. Tânărul nenorocit de interlopi nu îl mai recunoaşte decât pe tatăl său. Între timp, cel care l-a adus în această stare se bucură de o pedeapsă mai mică.

Poliţistul Codruţ Oprea, în vârstă de 24 de ani, încerca să aplaneze un conflict, însă drept răsplată a fost lovit cu o sticlă în cap. Bărbatul a ajuns la spital, direct pe masa de operaţie. Agresorul, un interlop din Târgovişte, a fost prins şi reţinut de poliţie.

Tragedia a avut loc în anul 2010, iar de atunci, tânărul este mobilizat pe patul de spital ca o legumă. Din fericire, acesta începe să-şi revină.

După aproape un an de internare la Spitalul Floreasca din Capitală, părinţii lui Codruţ l-au mutat la spitalul din Târgovişte. Tatăl poliţistului spune că starea fiului său este mai bună de când s-a întors în Târgovişte.

"Chiar dacă starea lui medicală e proastă, îl simt când îi vorbesc. Tresare însă când mama lui îi citeşte rugăciuni. Ştiu că ne aude, e clar că ne înţelege. De când l-am mutat aici s-a îngrăşat, mestecă şi pare că e mai bine" explică tatăl îndurerat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu