EMAG

EMAG

04.05.2012

CS Municipal Târgovişte – CS Municipal Satu Mare 64 – 49

CS Municipal Târgovişte – CS Municipal Satu Mare 64 – 49
Targoviste

CS Municipal Târgovişte – CS Municipal Satu Mare 64 – 49

Trac, greşeli, răsturnări de situaţie, reuşite de excepţie şi la sfârşit o victorie pentru Târgovişte în primul meci al finalei Diviziei A. Ca de obieci în asemenea situaţii meciul nu a strălucit la niciun capitol, cele două echipe ajunse în ultima fază a campionatului încercând prin toate mijloacele să obţină un rezultat pozitiv. Pe rând, Satu Mare şi Târgovişte au trecut de la agonie la extaz reuşind să-i ţină-n priză pe cei aproape 2000 de spectatori veniţi să vadă meciul inaugural al finalei.
Venită cu un moral foarte bun după ce a eliminat echipele aflate pe locurile doi şi trei în clasamentul sezonului regulat, gruparea din Satu Mare a venit pentru totul sau nimic si a fost foarte aproape să-şi vadă visul cu ochii. Whittington s-a zbătut precum o leoaică şi a reuşit în câteva rânduri să le destabilizeze pe târgoviştence cu o agresivitate dusă uneori dincolo de regulament.

Pe rând Coker, Zherzherunova sau Cristina Ciocan au încercat să o oprească pe americancă, dar puţine au fost situaţiile în care au şi reuşit. Municipalul din Târgovişte a răspuns cu un joc combinativ şi cu o dăruire totală. Practic, prima întâlnire cu Satu Mare a fost câştigată de elevele lui Florin Nini cu sufletul, aşa cum remarca şi căpitanul Cristina Ciocan. Deşi au traversat mai multe momente de uluială, dâmboviţencele au găsit puterea de a le depăşi şi de a reuşi o victorie capitală pentru această finală a sezonului 2011 – 2012.

Casetă tehnică
CSM Târgovişte: C. Givens 20, O. Samburska 14, Fl. Diaconu 2, O. Zherzherunova 10, M. Coker 13
Au mai jucat: A. Uiuiu, A. Şipoş, V. Rus, C. Ciocan 5
Antrenor: Fl. Nini

CSM Satu Mare: A. Orosz 1, M. Ivan 17, C. Whittington 10, A. Părău

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu