EMAG

EMAG

01.05.2012

Polonia a vândut toate biletele pentru Euro-2012


-114031-

Şeful departamentului de Planificare al UEFA, Pedro Correia, a anunţat luni că toate biletele pentru meciurile din Polonia de la Campionatul European au fost vândute, în timp ce, pentru jocurile care se vor desfăşura în Ucraina, mai sunt disponibile aproximativ 50.000 de tichete.
"În Polonia am vândut tot. În Ucraina mai avem aproximativ 50.000 de bilete. Este cunoscut faptul că în Polonia cererea a fost mai mare decât cea din Ucraina. De obicei noi avem ca obiectiv vinderea a 95 la sută din totalul biletelor, deoarece este aproape imposibil să vinzi sută la sută. Suntem în obiectiv. Cred că până acum s-au vândut 96 sau 97 la sută din bilete. În 2008, la Campionatul European din Elveţia şi Austria, am vândut aproximativ 60.000 de bilete în ultima clipă.
Sunt diverse motive ce pot explica faptul că mai sunt bilete disponibile, probabil situaţia economică din Europa, costul deplasării, al cazării...", a declarat reprezentantul UEFA Pedro Correia, într-o conferinţă de presă la Varşovia.
Peste un milion de persoane sunt aşteptate la această primă ediţie de Campionat European desfăşurată, în perioada 8 iunie - 1 iulie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu