EMAG

EMAG

27.05.2012

www.SportLiveOnline.Net transmite gratuit pe internet gala de la Madrid27/05/2012

Tocmai cand credeam ca stim toate detaliile legate de gala K-1 din Madrid, noul proprietar al drepturilor de folosinta a numelui celebrei promotii japoneze a mai dat o veste foarte buna pentru fanii kickboxului profesionist din intreaga lume. Gala de maine seara va putea fi urmarita in direct, GRATUIT, de catre toti doritorii, pe internet. Asta dupe ce initial se anuntase un pret destul de piperat de 20$ pentru un pay-per-view online.
Dupa aceasta veste foarte buna, au aparut si cateva informatii mai putin avantajoase pentru cei care intentioneaza sa se conecteze si sa urmareasca acest eveniment online. Se pare ca din punct de vedere tehnic, conexiunea de internet din cadrul arenei din Madrid unde se va desfasura gala nu este compatibila cu transmiterea live a unei filamari in HD. Ce inseamna asta? Ca este foarte posibil sa vedem un streaming destul de ezitant si sacadat, care sa nu faca fata la un numar prea mare de accesari.
Duminica seara, incepand cu ora 21, ora Romaniei, va puteti conecta AICI pentru streamul live de la Madrid.
Mai jos aveti decalaratia oficiala de presa a organizatiei.
"Dragi fani ai K-1,
Echipa de productie a K-1 a aflat ca viteza de internet la locatia evenimentului nu este suficient de rapida pentru a sustine o transmisie live la calitate inalta. Cu toate astea, se presupune ca aceasta viteza este suficienta pentru a vedea luptele la calitate normala.
Vrem ca mai multi fani sa se bucure de acest nou show L-1, asa ca am decis sa oferim un stream live gratuit.
De asemenea, va vom oferi inregistrarea la inalta calitate a galei imediat ce va fi gata.
Speram sa va bucurati cu totii de lupele interesante si sa simtiti de noul K-1.
K-1 Global Holdings Limited."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu