EMAG

EMAG

27.05.2012

www.sportliveonline.net

Bute a suferit enorm dupa infrangerea din fata lui Carl Froch. A venit ingandurat la conferinta de presa si a spus ca are nevoie de o perioada de liniste. Nu a vrut sa vorbeasca despre revansa.


 FOTO / Bute, cu capul plecat la conferinta de presa: "A avut o strategie buna, m-a surprins, m-a lovit"
"Trebuie sa-i dau credit lui Froch pentru victorie, a avut o strategie buna, m-a surprins, m-a lovit. Asta e boxul, au pierdut si cei mari campioni. Deocamdata, dupa cea mai grea seara pentru mine de cand m-am apucat box, am nevoie de o pauza, iar apoi o sa stau de vorba cu antrenorul si cu promoterul meu si vedem ce decizie luam. E prea devreme acum sa spun ca vreau revansa rapid, trebuie sa ma odihnesc, sa-mi revin si apoi vom lua o decize impreuna", a spus Bute la conferinta de presa.
''Nu ma asteptam la o asemenea replica din partea lui Froch. Am incercat sa-l atrag in plasa, sa-l las sa ma bage in corzi si sa-l surprind cu stanga, insa nu mi-a iesit planul. Froch a fost foarte puternic si a venit peste mine, fiind impins si de un public fanatic. Nu stiu exact ce o sa urmeze, dar nu pot vorbi inca despre meciul revansa. Am nevoie de o perioada de refacere, apoi, impreuna cu antrenorul sa analizam pana la cel mai mic detaliu acest meci si sa incepem din nou pregatirea.

Este greu de spus in acest moment daca va avea loc revansa sau nu. Sunt sigur ca am capacitatea sa revin, pentru ca nu sunt distrus dupa aceasta infrangere. Am pierdut si la amatori meciuri, apoi am revenit, iar la profesionisti asta a fost prima infrangere. Pot reveni la fel cum au facut-o si alti mari campioni'', a declarat Bute, la Nottingham, in cadrul unei conferinte sustinuta dupa meciul cu Carl Froch.

La finalul conferintei, Lucian Bute a fost aplaudat de staful sau, de jurnalistii romani si canadieni si de angajatii hotelului. De asemenea, iubita sa, Elena, l-a imbratisat pe pugilistul roman, izbucnind in plans.

Pugilistul Lucian Bute a fost invins prin KO in repriza a cincea de britanicul Carl Froch, intr-un meci disputat la Nottingham in care romanul si-a pus in joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oara.

Obreja: Lucian Bute va reveni si va obtine din nou titlul

Presedintele FR Box, Rudel Obreja, a declarat ca Lucian Bute va reveni si va obtine din nou titlul.

''A fost dureros sa-l vad pe Lucian intr-o astfel de situatie, iar momentele grele din acest meci au durat mult. Fiecare avem o mica vina pentru acest esec, la fel cum am avut si merite atunci cand a fost bine. Cred ca a fost o greseala de tactica pentru ca Lucian s-a grabit sa-l atraga in capcana pe Froch.

Acest pas ar fi trebuit facut mai tarziu, poate prin repriza a sasea sau a saptea. Lucian are nevoie ca oamenii sa-i fie aproape si sa-i redea increderea care l-a adus pana in postura de campion mondial. Asa cum am spus-o si acum sase ani, ca Lucian va deveni campion mondial, asa o spun si acum, ca el va reveni si va obtine din nou titlul. Au pierdut si alti mari campioni si au reusit sa revina, iar Lucian este un caracter puternic'', a declarat Obreja.
Sursa foto: ProSport

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu