EMAG

EMAG

01.07.2012

Stadion nou la Targoviste


Autoritățile locale și județene au demarat procedura n vederea construirii unui stadion nou în Târgoviște, pe terenul care a aparținut fostei unități de la Gară, în zona șoselei de centură a municipiului Târgoviște.
Arena va avea 10.000 de locuri, tribună acoperită, nocturnă, teren de antrenament, pistă de atletism și spații comerciale destinate suporterilor. Practic, toate condițiile pentru a putea găzdui meciuri de fotbal până la nivelul cupelor europene.
Suporterii târgovișteni au demarat o campanie de strângere de semnături pentru susținerea acestei inițiative, după ce USL a atacat în Contencios demersul autorităților.
”Mă bucur că suporterii târgovișteni au fost alături de noi și au dorit să se implice. Țin foarte mult la acest proiect și vă asigur că, până la finele celui de-al doilea mandat al meu de primar al Târgoviștei și al lui Florin Popescu de președinte al Consiliului Județean, vom avea un stadion ultramodern, european la Târgoviște”, a declarat primarul Gabriel Boriga.
Motivul pentru care actuala arenă din Târgoviște trebuie să fie înlocuită și nu modernizată se leagă n principal de retrocedările care s-au efectuat în zonă și care au inclus chiar și terenurile de antrenament. De asemenea, întreținerea este mult prea costisitoare, stadionul fiind construit după o concepție care a fost demult depășită.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu