EMAG

EMAG

05.09.2012

arestat pentru fugă de la locul accidentului

Motociclistul în vârstă de 25 de ani a fost arestat
 

Motociclistul în vârstă de 25 de ani a fost arestat

Un bărbat de 25 de ani din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv fiind acuzat că, în timp ce conducea fără permis o motocicletă cu număr de înmatriculare fals, a accidentat o femeie pe care abandonat-o pe marginea drumului, părăsind locul accidentului.
Potrivit unui comunicat dat publicităţii, marţi, de Poliţia Prahova, în urmă cu două zile, o femeie care se deplasa pe bicicletă a fost rănită într-un accident rutier pe drumul judeţean 101 A, în localitatea prahoveană Coceana, iar autorul accidentului, un motociclist, şi-a abandonat victima şi a fugit de la faţa locului..
Autorul accidentului a fost depistat, fiind vorba despre un bărbat de 25 de ani din judeţul Dâmboviţa.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motocicleta pe care acesta o conducea nu era înmatriculată, iar numărul de înmatriculare ataşat acesteia era fals. Anchetatorii au cerut arestarea preventivă a bărbatului, iar o instanţă din cadrul Judecătoriei Ploieşti a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Victima rănită în accidentul rutier provocat de bărbat este internată în spital.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu