EMAG

EMAG

01.09.2012

Pandurii VS Rapid Live Online 1.09.2012

 PanduriiPandurii                       LIVE                 RapidRapid
          
Rapid vine la Târgu Jiu după victoria senzațională din etapa trecută, 3-2 cu CFR Cluj. Gorjenii au, însă, moralul excelent după parcursul mult peste așteptări, din debutul acestui sezon. Echipa antrenată de Petre Grigoraș n-a pierdut în cele șase etape de până acum și este pe primul loc, cu cinci victorii și o singură remiză. Totuși, în etapa trecută, gorjenii au câștigat cu șansă la Iași, scor 1-0, lucru recunoscut și de antrenorul oltenilor.
În sezonul trecut, giuleștenii au pierdut fără drept de apel la Târgu Jiu, scor 3-0. Gorjenii au reușit o remiză în deplasare, scor 2-2. Cele două echipe s-au întâlnit și în sferturile Cupa României. Rapid a trecut de Pandurii, scor 2-0. Grigore și colegii lui au remizat în ambele deplasări, din acest sezon, 0-0 cu Petrolul, la Ploiești, respectiv 1-1, la Galați, cu Oțelul.
Ultima victorie a rapidiștilor la Târgu Jiu a fost în mai 2011, când echipa antrenată pe atunci de Marian Rada a învins cu 1-0, prin golul marcat de Pancu, în minutul 85 al jocului.
Ioan Ovidiu Sabău are probleme de lot, înaintea meciului cu Pandurii. El nu se va putea baza pe Abrudan, Oros, Rui Duarte, Renan și Bilașco, în timp ce Ilijoski este incert. Petre Grigoraș are un singur absent, portarul Mingote.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu