EMAG

EMAG

02.09.2012

Pieton spulberat de maşină pe DN 72 Târgovişte-Găeşti



Doi tineri cu  vârstă de 26 de ani şi respectiv 27  de ani, unul din Picior de Munte iar celălalt din Târgovişte  au fost la un pas să provoace o tragedie pe DN 72 Târgovişte-Găeşt, în localitatea Dragodana .
Duminică dimineaţă , doi tineri au pornit nebuneşte de la Găeşti spre Târgovişte. Pe DN 72 Târgovişte-Găeşti, în localitatea Dragodana, din cauza neadaptării vitezei în curbă au pierdut controlul asupra direcţiei, au lovit un pieton aflat pe marginea drumului ce aştepta autobuzul  după care au „ricoşat” într-un cap de pod.

Şi-a văzut moartea cu ochii

Pietonul lovit de maşină, un bărbat de 32 de ani din Dragodana a suferit răni grave şi a fost transportat la spitalul din Găeşti, de acolo a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală. Ceilalţi doi tineri care se aflau în maşină s-au ales şi ei cu  răni grave  fiind şi ei transportaţi la spitalul din Găeşti, după care la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte  unde le-au fost recoltate şi probe biologice  pentru a se stabili cu exactitate dacă au consumat băuturi alcoolice. Ceea ce este mai grav niciunul dintre cei doi tineri nu recunoaşte  că se afla la volanul maşini în timpul producerii nefericitului eveniment . Totuşi, pe numele teribiliştilor, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă:”Niciunul dintre cei doi tineri care se aflau în maşină nu recunoaşte că se afla la volan.Maşina este proprietatea personală a tânărului de 26 de ani, din Picior de Munte, comuna Dragodana. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine se afla la volan şi cum s-a produs evenimentul ”a afirmat agent de poliţie Raluca Florescu, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu