EMAG

EMAG

30.09.2012

Real Madrid – Deportivo La Coruna 30.09.2012

In aceasta seara de la ora 20:50 Real Madrid nu concepe alt rezultat decat in disputa cu Deportivo La Coruna pentru a nu aborda El Clasico de saptamana viitoare la o distanta mai mare de opt puncte de marea rivala FC Barcelona.
Pentru Real Madrid partida din aceasta seara reprezinta startul unei saptamani de foc, dupa acest joc urmand deplasarea de la Amsterdam din Liga Campionilos si derby-ul cu Barcelona de duminica viitoare. In acest inceput de sezon Real Madrid nu arata deloc bine. Elevii lui Mourinho nu au reusit sa lege doua victorii consecutive. Au aceasta ocazie astazi, pentru ca in runda trecuta ”albii” au castigat cu 2-0 pe terenul lui Rayo Vallecano. A fost primul succes extern pentru Ronaldo&co dupa esecurile de la Getafe si Sevilla. In 2012 Real Madrid este neinvinsa pe Santiago Bernabeu in La Liga, obtinand 11 victorii in 14 jocuri.  LIVE AICI 
Jose Mourinho are tot lotul valid pentru partida cu Deportivo. Fundasul stanga Fabio Coentrao va reveni dupa cele patru etape de suspendare si probabil va incepe jocul ca titular. Dupa hat-trick-ul din partida cu Millionarios Kaka ar putea intra cateva minute in repriza a doua a acestui joc.
Deportivo La Coruna a suferit runda trecuta primul esec dupa revenirea in Primera Division. Echipa care i-a invins pe elevii lui Jose Luis Oltra a fost Sevilla (0-2 pe El Riazor), cele doua goluri primite de Aranzubia venind in ultimul sfert de ora. Formatia galiciana se afla pe locul 12 cu sase puncte. Ambele deplasari ale lui ”Super” Depor s-au incheiat la egalitate, 3-3 la Valencis si 1-1 la Granada.
In ciuda faptului ca a suferit o accidentare la antrenamente fundasul Aythami pare a fi refacut si va intra in centrul defensivei. Atacantul Riki, fost junior la echipa madrileana, a a declarat ca in acest joc formatia trebuie sa fie super concentrata si sa joace la capacitate maxima.
Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in februarie 2011, partida de pe terenul lui Deportivo incheindu-se la egalitate. Pe Santiago Bernabeu gazdele au castigat ultimele sase directe, La Coruna reusind sa plece ultima data neinvinsa in jocul din 2004. In ultimele sase esecuri din capitala Spaniei Deportivo a primit 20 de goluri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu