EMAG

EMAG

23.09.2012

steaua vs rapid live 24.09.2012


Steaua rapid live stream
-
-

Gigi Becali aşteaptă cu sufletul la gură derby-ul cu Rapid (luni, ora 20:30, Antena 1 şi DolceSport şi liveVIDEO pe GSP.ro) şi steliştii îşi iau măsuri pentru ca rezultatul să-i menţină pe primul loc.
Patronul Stelei e convins că dacă echipa sa cîştigă următoarele 4 partide, nimeni n-o mai poate opri din cursa pentru titlu pe Steaua.
Pentru a obţine victoria, steliştii au luat 3 măsuri speciale:
1. Laurenţiu Reghecampf a primit ordin de la Gigi Becali să menajeze cîţiva jucători de bază la meciul cu Stuttgart, pentru a-i proteja pentru derby-ul cu Rapid. Astfel, Pintilii a fost rezervă în Germania şi au apărut în primul "11" jucători ca Prepeliţă, Filip sau Nikolici.
2. Şi în privinţa adversarilor de mîine seară, Becali a transmis intrucţiuni. "Herea e, în afară de Sînmărtean, singurul decar din fotbalul românesc. Poate să dezechilibreze adversarul, are valoare!", a anunţat patronul Stelei.
Ovidiu Herea e cel mai periculos rapidist e de acord şi Reghecampf: "Herea este unul dintre jucătorii buni ai Rapidului, care este o echipă puternică, cu un antrenor foarte bun. Dar nu trebuie să ne concentrăm doar la Herea".
3. Un astfel de derby îl preocupă îndelung pe Gigi Becali. O victorie în faţa lui George Copos e pregătită cu luni bune înainte.
"Un meci cu Rapid îl pregătesc cu 3 luni înainte. Mă gîndesc, fac calcule, eu aşa trăiesc fotbalul", a dezvăluit Becali.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu