EMAG

EMAG

26.12.2012

mai cald decât în mod obişnuit

Mai cald decat in mod obisnuit in perioada Craciunului
Mai cald decat in mod obisnuit in perioada Craciunului
Foto: infomileanca.ro
Miercuri, este mai cald decât în mod obişnuit în perioada Crăciunului, astfel că la amiază vor fi minus 2 grade doar în zonele cu ceaţă persistentă din Transilvania, în timp ce în Dealurile Banatului se vor atinge din nou 16 grade. Ceaţa este, de altfel, singurul fenomen meteo al zilei, prezentă dimineaţa nu doar în centru, ci şi în estul şi sudul ţării, dar cu şanse de a se risipi până la prânz.

Noaptea, în vestul şi nord-vestul ţării, îşi fac apariţia şi câteva ploi, slabe cantitativ. În Capitală temperaturile continuă să crească pentru că ceaţa este mai puţin insistentă, norii joşi se risipesc şi ei după orele dimineţii, iar soarele mai generos peste zi aduce 7....9 grade.



Joi, temperaturile mai scad în vestul, nordul şi centrul ţării, dar vremea tot caldă rămâne pentru sfârşit de decembrie. Vor fi între 2 grade şi 12 grade. Nu lipsesc precipitaţiile, mai ales ploile, local în sud-vestul şi centrul ţării, dar pe alocuri, mai spre seară şi în sud şi sud-est. La munte vorbim despre lapoviţe şi ninsoari, dar şi unele intensificări ale vântului, iar ceaţa din zonele joase va mai fi prezentă doar izolat. Şi în Capitală, joi, este o zi caldă, însă spre seară şi noatea trecător plouă slab. Se vor înregistra 9...10 grade.

Vineri, temperaturile scad în toată ţara, dar răcirea se resimte mai serios în Moldova. În sudul şi sud-estul ţării vor predomina ploile, în nord-est şi la munte aşteptăm mai ales ninsori, iar în celelalte regiuni vorbim despre precipitaţii mixte. Iar vântul se înteţeşte seara în special în estul şi sud-estul teritoriului. Vor fi între 1 grad şi 11. Şi în Capitală începe un proces de răcire uşoară, temperatura la amiază va fi de

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu