EMAG

EMAG

26.01.2013

Cupa Davis 1-3 februarie, la Cluj.


Cupa Davis 2013 Romania Danemarca
Meciurile contand pentru primul tur al Grupei I din Zona Euro-Africana de Cupa Davis dintreRomania si Danemarca se vor desfasura in perioada 1-3 februarie, la Cluj.
Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecau si Florin Mergea fac parte din lotul Romaniei pentru meciurile cu Danemarca. Din lotul largit mai fac parte Victor Crivoi si juniorul Patrick Ciorcila.
Danemarca a anuntat lotul cu care va face deplasarea in Romania: Frederik Nielsen, Martin Pederson, Thomas Kromann, Christoffer Konigsfeldt.
Fredeirk Nielsen este cel mai bine clasat jucator in ierarhia mondiala la simplu, locul 374.
Ciprian Porumb, capitanului nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei a declarat ca a facut eforturi pentru a-l aduce in lot pe Victor Hanescu pentru meciurile cu Danemarca, dar nu s-a putut ajunge la un acord financiar cu acesta. Acesta a mai declarat ca Hanescu a fost convocat ca si restul jucatorilor, doar ca nu a mai raspuns.
Victor Hanescu considera ca i s-a facut o nedreptate si se apara spunand ca a aflat din presa de neconvocarea lui pentru meciurile cu Danemarca. El a mai spus ca se antreneaza in continuare pentru meciurile de Cupa Davis si ca echipa se poate schimba si cu o zi inainte de tragerile la sorti. Victor Hanescu este cel mai bun jucator roman de simplu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu