EMAG

EMAG

26.01.2013

VREMEA 27,28,29 IANUARIE 2013


Duminică, va fi tot vreme rece
Duminică, va fi tot vreme rece chiar geroasă dimineaţa în estul şi în centrul ţării. Cerul va rămâne acoperit de nori în aproape toată ţara, iar ninsorile vor prefera sud-estul, adică estul Munteniei, Dobrogea şi sudul Moldovei, unde şi vântul va fi mai intens şi va viscoli ninsoarea în prima parte a zilei
Mai târziu, aceasta se mai domoleşte, iar precipitaţiile se restrâng spre sud-estul extrem. În celelalte regiuni ninsorile vor fi răzleţe şi slabe, iar vântul cel mult moderat. În zonele de câmpie şi în depresiuni este posibil să apară ceaţa. Temperaturile cresc uşor faţă de ziua precedentă, aşa că la amiază temperaturile se vor încadra între minus 8 şi 1 grad.
Luni, vremea se încălzeşte. Dacă prin nord mai cad câţiva fulgi de zăpadă, în sudul şi sud-estul ţării va fi ceaţă destul de persistentă. Vântul va sufla în general slab. La amiază valorile termice vor fi cuprinse între minus 7...minus 6 grade în centrul şi nordul Moldovei şi 4 grade în Banat şi în zonele de deal din sudul ţării.
În Bucureşti destui nori, doar câteva raze de soare, condiţii de ceaţă dimineaţa şi în jur de 0 grade în termometre.
Marţi, încălzirea continuă şi se resimte în toată ţara, dar mai ales in Moldova, unde temperaturile diurne cresc de la o zi la alta cu aproape 10 grade. În nord-vest mai cad câteva ninsori slabe, dar vor fi însoţite de vânt mai activ, iar sudul ţării se va confrunta din nou cu ceaţă. Maximele termice se vor încadra între minus 1 grad la Miercurea Ciuc şi 6-7 grade la Craiova şi Piteşti.
În Capitală, este posibil ca ziua să înceapă cu ceaţă, dar mai târziu va fi şi soare, iar maxima prognozată ajunge la vreo 3 grade, valoare obişnuită pentru această dată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu