EMAG

EMAG

17.02.2013

Accident Darmanesti 17.02.2013


masina_a_politiei_cazutaUn accident auto s-a petrecut, duminică, în timpul acţiunii demarate de către Poliţie şi Parchet împotriva hoţilor de produse petroliere. O autospecială s-a răsturnat în localitatea Dărmăneşti din cauza unei explozii la una dintre anvelope. Atât persoana adusă la audieri, cât şi cei trei poliţişti aflaţi în maşină au fost răniţi, transmite România TV.
Maşina fusese folosită la una dintre cele peste 200 de percheziţii. Autoturismul se întorcea la Poliţia Ploieşti, după o descindere care avusese loc în judeţul Dâmboviţa.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza unei explozii la o anvelopă. Maşina Poliţiei ar fi ieşit de pe carosabil şi s-ar fi răsturnat pe marginea drumului.

Unul dintre poliţişti a fost grav rănit, susţine România TV.

La acţiunea demarată în Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Vrancea, Constanţa şi Bucureşti participă 600 de autospeciale şi un elicopter care monitorizează din aer desfăşurarea forţelor.

"Este o acţiune de foarte mare amploare e coordonată de IGPR şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, la care se adaugă suportul SRI. E un prejudiciu însemnat de 1,1 milioane de lei. Vor fi puse în aplicare 241 de mandate de aducere", a precizat la România TV, purtătorul de cuvânt al IGPR, Raluca Seucan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu