EMAG

EMAG

21.02.2013

Cu matza in sac


Doi damboviteni au fost prinsi in Calarasi transportand cereale fara documente legale


Aproape patru tone de cereale transportate fără documente legale au fost confiscate, miercuri, de poliţiştii călărăşeni, fiind date amenzi în valoare de peste 20.000 de lei.
cerealePotrivit purtătorului de cuvânt al IPJCălăraşi, inspector Ramona Tudor, poliţiştii au depistat în trafic o autoutilitară încărcată cu 3,8 tone de grâu şi porumb, fără documente de provenienţă, iar şoferul şi însoţitorii săi au fost condusi la audieri.

În baza datelor deţinute, poliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi au depistat în trafic, pe raza comunei Vâlcelele, judeţul Călăraşi, o autoutilitară marca Ford Tranzit, care transporta cereale fără documente de provenienţă şi însoţire a mărfii.
În autovehicul erau doi bărbaţi din judeţulDâmboviţa, iar faţă de reprezentantul societăţii comerciale care a comercializat cerealele fără documente către utilizatorul autoutilitarei, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Călăraşi au luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 20.000 lei. De asemenea, S.Marius, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, proprietarul cerealelor, a fost sancţionat contravenţional, potrivit prevederilor Legii 12/1990, cu amendă de 1.500 de lei”, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.
Întreaga cantitate de marfă, 1.980 de kilograme de grâu şi 1.840 de kilograme de porumb, a fost confiscată, iar politiştii continuă cercetările în acest caz.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu