EMAG

EMAG

09.02.2013

Mali vs Ghana live 09.02.2013



Mali - Ghana
Nigeria – Mali a fost prima semifinală de la Cupa Africii, meciul desfășurându-se pe stadionul din Durban, în fața a peste 50 de mii de spectatori. A fost de departe cea mai clară victorie de la această ediție a Cupei Africii, golul de onoare al naționalei din Mali venind după ce Nigeria conducea deja cu 4-0. Nu a fost totuși o surpriză, Nigeria fiind una dintre cele mai puternice echipe din istoria CAN, cu două trofee și alte 11 clasări pe podium.
De o surpriză mare am avut însă parte în cea de-a doua semifinală, acolo unde Ghana era favorită certă în confruntarea cu Burkina Faso. Mubarak a deschis rapid scorul pentru ghanezi și lucrurile păreau a decurge normal pentru naționala care are în palmares 4 titluri la Cupa Africii. Burkina Faso a avut însă puterea să revină, a egalat și a trimis meciul în prelungiri și apoi la loviturile de departajare, acolo unde vedetele ghaneze au fost nevoite să se recunoască învinse.
Mali – Ghana s-a mai jucat o dată la această ediție a CAN, în cadrul grupei B. Ghana s-a impus atunci cu 1-0 și a încheiat grupa pe prima poziție cu 7 puncte, 3 mai multe decât Mali.
Finala mică de la Cupa Africii se vede online pe site-ul www.canaletvonline.blogspot.ro  sâmbătă 09 februarie 2013 începând cu ora 20:00 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu