EMAG

EMAG

25.05.2013

F1

Germanul Nico Rosberg își păstrează renumele de rege al calificărilor din Formula 1, după ce a reușit să își adjudece primul loc pe lista de start în cursa de duminică, din Monaco. 
Pilotul de la Mercedes a cucerit astfel cel de-al treilea pole-position al acestui sezon, din cele șase Grand Prix-uri din 2013. De asemenea, pentru Rosberg, cursa de la Monte Carlo va fi cea de-a treia la rând în care va porni de pe prima poziție a liniei de start. 
Echipa Mercedes AMG a monopolizat prima linie pentru a doua oară la rând. Neamțul Rosberg s-a impus în sesiunea de calificări cu timpul de 1:13:876, fiind urmat de coechipierul său, Lewis Hamilton, la mai puțin de o sutime de secundă. Campionul mondial en-titre, Sebastian Vettel, va porni de pe locul 3 în cursa din Principat, iar linia a doua va fi completată de celălalt pilot Red Bull Racing - Webber.
Învingătorul ultimului Grand Prix, cel de la Barcelona, Fernando Alonso, va pleca al 6-lea în cursa de la Monte Carlo, fiind precedat de Kimi Raikkonen. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu