EMAG

EMAG

26.05.2013

Severin vs. Steaua live 26.05.2013

CS Severin – Steaua
Înfrângerea la scor suferită în Ghencea l-a deranjat extrem de tare pe tehnicianul Reghecampf. A vrut să îşi dea demisia, a revenit, însă s-a călit, iar încă o partidă începută cu rezervele este exclusă. Acum, cu CS Turnu Severin, tânărul antrenor are o altă formulă de echipă.În primul „11” va reveni Szukala, fundaşul polonez luând-i locul în echipă lui Gardoş, care e suspendat. Se pare că evoluţia slabă a lui Doru Bratu l-a făcut pe Reghecampf să-l lase pe banca de rezerve, iar puştiul Valeriu Lupu să preia tricoul de titular.
În formula de bază ar urma să intre şi Bourceanu, care va face cuplu cu tânărul Lucian Filip, fotbalist ce se află pe lista celor de la FC Vaslui.
“Ori cu titularii, ori nu mai intrăm”
Raul Rusescu şi Adi Popa vor fi şi ei printre titulari, după ce la meciul cu Viitorul au fost lăsaţi pe banca de rezerve şi introduşi când trupa lui Hagi era în avantaj. Se pare că cei doi au avut şi o ieşire nervoasă după finalul meciului cu constănţenii: „Decât să intrăm cu rezervele şi să ne facem de râs, mai bine nu mai jucăm deloc, stăm pe bancă şi gata! Ori intrăm cu prima echipă, ori deloc! Nu ne facem de râs pentru alţii, cărora nu le pasă”, a fost mesajul celor doi jucători către banca tehnică. Tot în garnitura de start se vor regăsi şi portarul Cojocaru, care va primi tot mai multă încredere din partea antrenorilor, devedind că la o vârstă fragedă este destul de valoros şi Paul Pîrvulescu, jucător care a prins destul de puţine minute în acest sezon din cauza concurentului său pe post, Iasmin Latovlevici.
23 de victorii a reuşit să strângă trupa lui Reghecampf în acest sezon, marcând 69 de goluri
Severin vs. Steaua , live-online duminică 26 mai 2013, ora 19:00 pe www.canaletvonline.blogspot.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu