EMAG

EMAG

01.06.2013

Bayern Munchen – VfB Stuttgart Live online 01.06.2013

Bayern Munchen – VfB Stuttgart

Sambata, in prima zi a lunii iunie, de la ora 21:00, se disputa in Germania finala DFB Pokal intre Bayern Munchen si Stuttgart.
Bayern a incheiat un sezon excelent in Bundesliga, acolo unde a devenit echipa care a castigat cel mai rapid titlul. Pe langa aceasta performanta a mai venit si castigarea Uefa Champions League, dupa ce au invins-o pe Dortmund in finala iar inainte de asta au spulberat Barcelona intr-o dubla mansa incheiata cu scorul general de 7-0.
Pentru ca plecarea lui Jupp Heynckes sa fie perfecta, Bayern mai are nevoie sa castige si acest trofeu si sa intregeasca un sezon ce va ramane in istoria clubului.
Cand Pep Guardiola va prelua echipa, va dispune deja de fostul jucator al Borussiei, Mario Gotze si cel mai probabil si de Robert Lewandowski, jucator al aceleiasi echipe.
Stuttgart a avut un sfarsit modest in prima liga, reusind sa evite retrogradarea dar terminand la o distanta foarte mare de locurile ce duc in competitiile Europene.
Cred ca Bayern va reusi un meci bun, sau mai bine spus, un meci de ramas bun in ceea ce priveste despartirea de Heynckes. Au un lot mult mai solid decat al celor de la Stuttgart, jucatori ce vin cu un moral ridicat si in fond este cea mai buna echipa din Europa si probabil din lume in acest moment. Asadar, sa ne asteptam la o partida spectaculoasa si la o victorie a Bayernului


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu