EMAG

EMAG

02.06.2013

Ești târgoviştean și te pricepi la fotbal? Poți câștiga o excursie la Istanbul

976832_659062314110951_1467224271_o
Proiect sportiv inedit, în Târgoviște, în perioada 6-9 iunie. La inițiativa lui Andrei Plumb, se va organiza prima ediție a campionatului de fotbal pentru amatori “Împreună pentru Târgoviște”. Competiția de adresează tuturor târgoviștenilor cu vârsta peste 16 ani, care iubesc fotbalul. Formula de joc a campionatului este 4+1+3 (rezerve), partidele având o durată de 15 minute + 5 minute pauză. “Sportul este un mod de viaţă şi un stil educaţional concret. Fotbalul mă face să simt că trăiesc. Prin această competiţie, vreau să arăt târgoviştenilor că putem trăi şi altfel. Îmi doresc ca această competiţie să îmbrace forma unei întreceri sportive amicale, aşa cum obişnuiesc tinerii să joace în spatele blocului”, a precizat organizatorul evenimentului, Andrei Plumb. La finalul competiţiei, echipa câştigătoare a campionatului va fi premiată cu o excursie de trei zile la Istanbul, unde vor fi vizitate muzeele şi obiectivele culturale, aşa că se anunţă o competiţie acerbă. Marele premiu este o sponsorizare din partea Camerei de Comerţ bilaterală România-Turcia, prin sprijinul direct al preşedintelui Tamer Atalay.
De asemenea, vor fi premiate şi locurile 2 şi 3 cu câte un echipament sportiv complet pentru fiecare membru al echipei, în plus locul 2 urmând să fie recompensaţi şi cu un premiu surpriză. Pe lângă componentă pur sportivă, organizatorii doresc ca această competiţie să aibă şi o componentă de entertainment, aşa că fiecare echipă va fi încurajată de propria echipă majorete, iar după finala campionatului va fi organizat şi un meci demonstrativ între echipe din care sunt invitaţi să facă parte, printre alţii, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, senatorii Valentin Calcan şi Leonardo Badea, preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, şi subprefectul judeţului, Antonel Jîjîie. Urmează ca zilele următoare, aceştia să confirme sau nu prezenţa.


Informaţii de Background
Campionatul se va desfăşura în perioada 6-9 iunie 2013, la Târgovişte, în baza sportivă Pro.
Înscrierile se fac în perioada 20 mai-2 iunie, la recepţia hotelului King, din Bulevardul Carol I (fostul restaurant Cina), între orele 8.00-18.00. Pentru înscrieri sunt necesare copiile de pe cărţile de identitate ale celor 8 jucători, numele şi sloganul echipei.
Vârsta minimă de participare este 16 ani. Pentru fiecare participant este necesară adeverinţă medicală din care să reiasă că este apt din punct de vedere medical.
Toţi jucătorii înscrişi în competiţie vor primi din partea organizatorilor tricouri personalizate cu numele echipei. De asemenea, majoretele vor primi tricouri personalizate.
Informaţii suplimentare se pot afla la numărul de telefon 0345401480

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu