EMAG

EMAG

10.07.2013

Astra Vs Domzale 11.07.2013

europa league Pronostic Astra   Domzale (11.07.2013)
Astra Giurgiu va disputa al doilea ei meci in competitiile europene, si anume in Europa League, joi seara incepand cu ora 21:00 in fata slovenilor de la Domzale, formatie pe care a invins-o in partida tur cu scorul de 0-1 in deplasare. Rezultat tur le asigura giurgiuvenilor o liniste destul de mare inainte de acest meci, avand sanse enorme de a merge in faza urmatoare a competitiei.
Astra Giurgiu se prezinta la acest meci dupa doar doua partide disputate pe parcursul acestei veri, o infrangere cu Dinamo Moscova, scor 1-2, si victoria contra lui Domzale despre care va spuneam. In conditii normale de joc si fara a avea parte de surprize, Astra ar trebui sa castige de o maniera mai clara acest meci decat pe cel din tur.
Domzale de cealalta parte a baricadei nu poate emite prea mari pretentii, fiind dominata clar in meciul de saptaman trecuta disputat pe teren propriu. Atunci Astra a reusit golul victoriei pe final, insa acum ne asteptam la o altfel de desfasurare a jocului, mai ales ca slovenii cel mai probabil si-au luat gandul de la calificare, fiind nevoiti sa castige la minim 2 goluri, sau la un gol diferenta si sa inscrie totodata de minim 2 ori.

Meciul il puteti viziona pe:   www.freetvro.blogspot.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu