EMAG

EMAG

01.07.2013

Frauda la BAC

ECONOMIE la BACALAUREAT 2011 MODELE de SUBIECTE si metodologia pentru PROBA SCRISA 300x199 BACALAUREAT 2013! FRAUDA la proba de limba si literatura romana!
Chiar in prima zi de probe scrise la BACALAUREAT 2013, au inceput si scandalurile. Subiectele de la limba si literatura romana au fost facute publice, inainte de testarea scrisa, de catre Liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti. Comisia institutiei de invatamant a fost demisa pentru FRAUDA LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2013
Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a luat masuri pentru inlocuirea comisiei de elaborare a subiectelor. In plus, conducerea institutiei de invatamant, Dimitrie Bolintineanu, acuzata de frauda a fost DEMISA, arata Realitatea TV.
Inainte de aflarea subiectelor in mod oficial, candidatii la BACALAUREAT 2013 au discutat subiectele la limba si literatura romana.
“Eu am aflat: tema si viziunea despre lume apartine simbolismului”, a scris o eleva pe un forum legat de subiectele date anul aceasta. Ora de postare este 8.30-8.45. Este de fapt o discutie despre ce a picat anul acesta la proba scrisa de limba si literatura romana. “A picat text poetic de Tudor Arghezi sau Lucian Blaga”, a scris un alt elev, la ora 8.35.
Imediat dupa aceasta frauda, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis sa faca mai multe modificari, dupa cum urmeaza: schimbarea intregii comisii de la BACALAUREAT 2013 din centrul de examinare, eliberarea din functiile de conducere a directorului si a directorului adjunct ai Liceului Dimitrie Bolintineanu si eliberarea din functia de director, din cadrul Scolii Gimnaziale nr 178, a persoanei insarcinate cu indeplinirea si rolul de vicepresedinte al comisiei de supraveghere, arata Realitatea.net.
La sesizarea postului de televiziune, a fost demarata o ancheta pentru a se vedea cu exactitate circumstantele in care au fost facute publice subiecte la limba si literatura romana de la BACALAUREAT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu