EMAG

EMAG

12.07.2013

SCENĂ ŞOCANTĂ

SCENĂ ŞOCANTĂ la o înmormântare. Ce s-a întâmplat cu o fetiţa înainte de a fi înmormântată

Trupul Yasminei Gomes, o fetiţă care a fost declarată moartă imediat după naştere, a fost asezată în sicriu şi lăsată în capela spitalului din Londrina, sudul Braziliei, de către o asistenta care nu a avut inima să o ducă la morgă.

Când bunica fetiţei s-a dus în capelă însoţită de un angajat de la pompe funebre care urma să o înmormânteze, fetiţa care părea fără viaţă şi-a mişcat un picioruş, după care a deschis ochii. "Prima dată nu mi-a venit să cred, pur şi simplu nu puteam accepta că s-a întâmplat. Apoi am văzut că respiră. Am început să ţip de fericire şi de frică în acelaşi timp''.

Potrivit documentelor medicale, Yasmin a venit pe lume vie, dar la câteva minute după naştere nu a mai respirat. Doctorii au încercat să o readucă la viaţă, dar fără succes, aşa că au declarat-o moartă.

Potrivit The Mirros, asistenta care a spălat şi îmbrăcat copilul a declarat: ''Sunt sigura că fetiţa era moartă. Era vânătă şi nu respira''.

Familia a decis ca fetiţa să fie înmormântată în aceeasi zi, însă Yasmin le-a facut tuturor o surpriză şi "a înviat" chiar înainte să fie dusă la cimitir.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu