EMAG

EMAG

08.09.2013

Accident extrem de grav la Iaşi

Accident extrem de grav la Iaşi: 9 morţi şi doi răniţi în stare critică
Nouă oameni au murit şi doi se află în stare foarte gravă după ce autovehiculul în care se aflau a fost lovit de tren în municipiul Iaşi.
O maşină a fost lovită de tren pe o trecere de cale ferată din Iaşi. În urma accidentului, nouă persoane au murit. Doi răniţi, un copil de 13 ani şi un adult de 25 de ani, se află internate la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire, întrucât se află în stare foarte gravă.
Victimele erau din localitatea Domniţa, comuna Ţibani. Autovehiculul implicat în accident este un Vokswagen Sharan şi are o capacitate de doar 7 persoane.
Potrivit martorilor, de producerea accidentului se face vinovat şoferul. Acesta a forţat trecerea, deşi nu avea timp destul pentru a se deplasa în siguranţă de partea cealaltă a căii ferate. Maşina a fost lovită trenul Iaşi-Dorohoi care venea cu mare viteză şi tărâtă câteva sute de metri.
Accidentul a avut loc la marginea Iaşiului, în apropierea Societăţii Antibiotice. Trecerea era semnalizată cu crucea Sf. Andrei. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de la descarcerare, SMURD, ambulanţă, Poliţie şi Jandarmerie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu