EMAG

EMAG

15.09.2013

Petrolul – Concordia Live Online 15.09.2013

petrolul - concordia
Meciul este live AiCi  si AICI 
Cosmin contra si elevii sai vor reveni la treaba dupa o pauza de aproximativ doua saptamani. Lupii galbeni vor primi vizita Concordiei Chiajna intr-un meci inaintea caruia pornesc ca mari favoriti la toate agentiile de pariuri. Ultima partida disputata de ploiesteni a fost cea din urma cu ceva mai bine de doua saptamani in fata lui Swansea, partida castigata cu scorul de 2-1 pe stadionul Ilie Oana.
Gazarii ocupa pozitia a cincea la ora actuala, fiind devansata sambata seara de Steaua dupa victoria contra celor de la Sageata Navodari. Lupii sunt neinvinsi in actuala stagiune, iar dupa sase meciuri au strans 12 puncte si un golaverage de 12-4.
De cealalta parte a baricadei, situatia Concordiei Chiajna este foarte cunoscuta si in acelasi timp controversata. Ilfovenii au cele mai putine meciuri jucate in actuala stagiune, doar trei la numar, datorita faptului ca au fost reprimiti in Liga 1 dupa retrogradarea Rapidului, la finalul etapei cu numarul trei. Oaspetii acestui meci au doua victorii si o infrangere in campionat la ora actuala.
Astfel, cu sase puncte adunate, cu un golaverage de 5-5 si cu trei meciuri in minus fata de majoritatea formatiilor inainte de aceasta runda, Concordia Chiajna se afla pe locul 13, putin peste pozitiile retrogradabile, insa cu trei restante de disputat dupa cum am spus.
Suntem de parere ca Petrolul isi va confirma superioritatea in acest meci, iar noi am ales sa jucam pronosticul Petrolul -1.0 Handicap Asiatic la o cota de 1.68. Ca si scor corect se poate incerca un 2-0 pentru gazde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu