EMAG

EMAG

14.09.2013

steaua vs sageata navodari live 14.09.2013

Steaua Bucureşti – Săgeata Năvodari



LIVE AICI     digisport1
steaua - sageata
Steaua joacă acasă, cu Săgeata Năvodari, în direct la Digi Sport 1, în această seară de la ora 21:30, ultimul meci înaintea debutului în grupele UEFA Champions League.
Roș-albaștrii au acumulat 10 puncte în cele 4 partide disputate până acum în Liga 1, singura remiză venind în deplasarea de la Mediaș, 2-2. Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf are maxim de puncte în meciurile de pe propriul teren, după 3-0 cu CFR Cluj și 2-1 cu Ceahlăul.
Antrenorul Stelei are de gând să menajeze câtiva jucători în partida din această seară. Steaua joacă săptămâna viitoare în Germania, pe terenul lui Schalke. Cristian Tănase, Mihai Pintilii şi Daniel Georgievski nu se vor regăsi probabil în primul 11, la fel ca și noile achiziții Neagu, Varela și Kapetanos. Titular va fi însă fostul jucător al Petrolului, Adrian Cristea .
De partea cealaltă, Săgeata este una din suprirzele plăcute ale campionatului. Nou promovata pregătită de Tibor Selymes are 8 puncte din 6 meciuri. În ultima etapă Săgeata a câștigat, 3-1, partida disputată în compania celor de la Viitorul Constanța.
Săgeata va juca în Ghencea fără căpitanul Ousmane N’Doye, care şi-a reluat de curând antrenamentele după o pauză de trei săptămâni, cauzată de o accidentare. Deși pe hârtie Steaua este favorită, cuplul de antrenori Selymes – Manu, de la Săgeata Năvodari, nu a fost niciodată învins de Steaua.
3 schimbări va face Reghecampf în primul 11: Georgievski cu Râpă, Filip cu Pintilii şi Cristea cu Tănase

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu