EMAG

EMAG

18.10.2013

Accident Dambovita 18.10.2013


NENOROCIRE pe DJ 711, între Dobra şi Bilciureşti! Doi oameni au murit într-un groaznic accident de circulaţie!




Sfarsit tragic pentru doi soferi vitezomani din Dambovita. Ambii, un barbat 42 de ani si o tanara de 37 ani, isi conduceau masinile cu viteza foarte mare pe un drum judetean. Unul dintre ei a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens ciocnindu-se frontal cu autoturismul care rula din sens opus. Acele vitezometrelor s-au blocat la viteze enorme: 170 de kilometri pe ora  la un autoturism si 110 kilometri pe ora la celalat. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi soferi.
Tragedia s-a produs in judetul Dambovita, pe drumul judetean 711 la iesirea din localitatea Bilciuresti. Impactul a fost atat de puternic incat masinile s-au transformat in doua mormane de fiare. Cei doi soferi erau singuri in masini. Medicii care au ajuns la fata locului au transformat strada intr-un spital mobil.
Zeci de minute au depus eforturi uriase pentru a-i readuce la viata pe cei doi, insa totul a fost in zadar.
Rudele mortilor n-au putut accepta ca cei doi s-au stins din viata si-au preluat operatiunea de salvare.
Martorii spun ca o defectiune la una din rotile autoturismului condus de fata ar fi produs accidentul.
Insa acele vitezometrelor indica viteze care sunt mult peste limita legala. Politistii incearca acum sa gaseasca vinovatul.
Accident grav produs pe drumul judetean 711, in dreptul localitatiiBilciuresti, Dambovita.
Soferul uneia dintre masini a pierdut controlul, a intrat pe contrasens si a lovit un alt autoturism care venea din directia opusa. Cauza a fost explozia unui cauciuc.
In accident au murit ambii soferi.
Din primele cercetari, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Politistii fac acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele


fotoGazetaDamboviteiREVENIM CU AMANUNTE....

1 comentarii:

  1. Nu am cuvinte să exprim regretul meu pentru această întâmplare. Dumnezeu să vă mângâie şi să vă ajute să depăşiţi momentul! Dumnezeu să o ierte!

    RăspundețiȘtergere