EMAG

EMAG

27.10.2013

Poli Timisoara vs Pandurii Targu Jiu 27.10.2013

timisoara - pandurii
Pe stadionul Dan Paltinisanu se vor intalni duminica cu incepere de la ora 19:00 Poli Timisoara si Pandurii Targu Jiu. Intalnirea are loc in cadrul etapei cu numarul 12 din Liga 1.
Poli Timisoara se afla in prezent pe locul al noulea cu 15 puncte, la cinci lungimi distanta de zona retrogradarii. Banatenii au reusit sa treaca peste seria de sase meciuri fara infrangere dupa ce a invins-o luni pe Universitatea Cluj cu 2:1, chiar pe terenul acesteia. Ambele reusite din acel joc ale timisorenilor au venit de la punctul cu var. Pana la golul lui Szekely trecusera peste 430 de minute de joc in care Poli nu marcase in Liga 1. Echipa pregatita in prezent de Aurel Sunda nu a marcat in ultimele trei partide jucate in fata propriilor fani, reusind totusi sa obtina doua puncte. Un singur joc din cele cinci jucate sezonul acesta acasa de Poli s-a incheiat cu mai mult de doua goluri.
Aurel Sunda nu poate conta in acest joc pe Scutaru (accidentat) si pe Seroni (suspendat). Din cauza absentei primului Ovidiu Petre va fi din nou coborat in centrul liniei de fund.
Pandurii Targu Jiu revine in Liga 1 dupa esecul cu 0:3 de pe terenul lui Fiorentina, din Europa League. Formatia gorjeana va incheia aceasta etapa pe locurile 3 sau 4, ne mai avand cum sa fie depasita de vreo alta formatie. Dupa 11 jocuri Pandurii au 20 de puncte, cu cinci mai putine decat liderul Steaua, dar si cu doua meciuri in plus. In ultimele doua etape acestia au facut show, marcand de zece ori in fata unor nou-promovate, 4:0 la Sageata si 6:1 acasa cu Botosani. Sase din ultimele sapte partide jucate in Liga 1 de echipa pregatita de Pustai s-au incheiat cu goluri in ambele porti. In deplasare Pandurii a pierdut un singur joc, chiar singurul in care nu a reusit sa marcheze, la Piatra Neamt.
Predescu este accidentat si nu a facut deplasarea la Timisoara. Alt absent este fundasul central Erico, acesta fiind suspendat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu