EMAG

EMAG

25.11.2013

PE 2 DECEMBRIE SE APRIND LUMINILE DE CRĂCIUN in Targoviste


Târgoviștea va intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă pe 2 decembrie, când primarul orașului va aprinde luminile de Crăciun. În acest week-end a ajuns pe Platoul Prefecturii și bradul Târgoviștei.  “Este un brad din proprietatea noastră de Lăculețe. Nu a costat nici un ban. Mulțumim Direcției Silvice pentru sprijinul moral si Municipal Constructului pentru transportul bradului. De împodobirea sa se va ocupa secția de evenimente a Teatrului Municipal. Ca în ficare an vom apela și al sprijinul ISU, pentru montarea stelei din vârful badului”, a precizat pentru Gazeta Dâmboviței, primarul Gabriel Boriga.
Noutatea absolută a acestui an vor fi vitrinele animate pentru copii, ce vor fi amplasate în Orășelul lui Moș Crăciun. “Copiii vor fi întâmpinați de marionete, urși polari, iepurași, reni, Crăciunițe, chiar și de Albă ca Zăpada. Vă pot spune că vor fi multe surprize și că orașul va fi mult mai animat decât în anii trecuți”, a precizat directorul teatrului Mihai Constantin Ranin. Vitrinele animate vor fi realizate după modelul celor pariziene.
Primele ornamente de iarnă au fost montate în oraș atât pe spațiile verzi, cât și pe stâlăpii din interiorul orașului. A fost ridicat și orașelul lui Moș Crăciun de pe Platoul Prefecturii, unde se vor instala comercianții de produse de sezon, încă de pe 6 decembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu