EMAG

EMAG

09.12.2013

Romania - Australia 9.12.2013

Australia este următoarea piedică în calea României spre o medalie la Campionatul Mondial. Naţionala condusă de Jason Hoppner nu dă însă emoţii nimănui. România - Australia se joacă în direct la Dolce Sport, de la ora 20:15

Cea mai slab cotată echipă de la Campionatul Mondial, Australia, nu prezintă nicio ameninţare pentru naţionala lui Tadici în grupele competiţiei. Prezentă la șase ediţii ale turneului final, naţionala de la Antipozi a dezamăgit de fiecare dată - a terminat pe ultimul loc al clasamentului de patru ori, şi de două ori pe 23 din 24 de poziţii.
La Mondialul din Brazilia, Australia a pierdut toate cele 7 partide disputate. Gheorghe Tadici a făcut deja planul de atac pentru partida cu naţionala lui Jason Hoppner - va arunca în luptă rezervele, în timp ce jucătoarele de top vor fi menajate pentru duelul cu Germania.
"E nemaipomenit că putem să odihnim jucătoarele pentru ce o să vină. Cred și sunt convins că la atâta experiență cât are domnul Tadici o să folosească acest meci ca un antrenament", a zis Alexandru Dedu pentru Dolce Sport.
România - Australia se joacă în direct la Dolce Sport, de la ora 20:15, pe www.canaletvonline.blogspot.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu