EMAG

EMAG

28.10.2015

VICTORIEEEEEE

csm targoviste
CS Municipal Târgoviște – Azeryol Baku 3 – 0 (25-19, 25-19, 30-28)
Doi ani. De atât timp a avut nevoie echipa de volei feminin a Târgoviștei pentru a intra definitiv în inima iubitorilor de sport din oraș și nu numai. Doi ani de căutări, de luptă și de dorință, Senzaționalul argint național obținut sezonul trecut n-a fost suficient, însă victoria uriașă repurtată de CSM în această seară cu una dintre forțele continentului în acest sport a adus acel ceva de care fetele noastre mai aveau nevoie.
După superbele bătălii susținute de echipa de baschet în Euroligă, spectatorii târgovișteni au simțit, din nou, aerul tare ale ciocnirilor continentale și cum era normal un astfel de meci nu se putea disputa decât cu o sală aproape plină și vie. Tribuna arată altfel când se joacă în Europa. La fel și voleiul. Ce s-a jucat în această seară n-are nici cea mai mică legătură cu chinul de la finele săptămânii trecute, de la Piatra Neamț.
Aceleași jucătoare, care s-au chinuit sâmbătă, au defilat astăzi cum puțin echipe de pe continent o puteau face. Azerbaidjanul pompează mulți bani în echipele de volei feminin, Baku fiind o destinație preferată de jucătoarele de top ale lumii, iar Azeryol este unul dintre granzi. Astăzi însă diferența de buget a fost anulată de dorință, iar presimțirea Dianei Calotă de dinaintea jocului, când spunea că diferența va fi făcută de atitudine și nu de bani, s-a confirmat cu vârf și îndesat.
Municipal a triumfat astăzi, dar până la bucuria deplină mai e nevoie de concentrare și din nou de multă atitudine. Returul se anunță infernal, dar astăzi am arătat că putem să dovedim giganții.
Echipe
CS Municipal: Alexandra Sobo, Katja Medved, Andreea Dediu, Valdone Petrauskaite, Bianca Mitrănescu, Diana Calotă, Alexandra Trică, Sorina Marian, Eva Chantava, Milagros Collar, Roxana Ivanof.
Antrenor: Stefano Micoli
Azeryol: Mareen Apitz, Stephanie Niemer, Malika Kanthong, Kyla Elizabeth Richey, Yelena Parkhomenko, Anna Stepaniuk, Iuliia Karimova, Katerina Zhidkova, Shafagat Habibova, Anyur Karimova, Jeyran Alyieva, Janelle Sykes.
Antrenor: Aleksandr Chervyakov. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu