EMAG

EMAG

17.02.2015

HAITA DE LA SECȚIA 2 DE POLIȚIE BĂLENI STĂ LA JAPCĂ PE LINIA CONTINUĂ (2)

Reminiscențele milițienești au răsărit de ceva vreme la Secția de poliție nr. 2 din comuna Băleni, unde trei milițieni ale căror grade adunate nu fac nici cât ale unui plutonier major se cred buricul pământului și stau la cotitură la propriu și la figurat pe DJ 711, la ieșirea din comuna Băleni, spre Dobra. 
În punctul respectiv se găsește o curba deosebit de periculoasă cunoscută de conducătorii auto din zonă, iar distinșii polițiști stau la pândă pentru a prinde câte un șofer care vorbește la telefon sau care nu folosește centura de siguranță. Până aici este totul normal, având în vedere că acestea sunt cerințele locului lor de muncă. 
Problema este că haita condusă de agentul de poliție Stan Gabriel oprește conducătorii auto pentru diferite verificări (cele mai multe abuzive...) într-o curbă, pe linie continuă, într-un loc în care, dacă orice șofer ar opri din proprie inițiativă, i s-ar reține permisul. În plus, dacă vreun alt autoturism ar veni cu o viteză mai mare, cei opriți ar risca să fie implicați într-un accident rutier din cauza "inteligenței" polițiștilor care îi opresc într-un asemenea loc.
Vineri, 13 februarie, milițienii s-au dat din nou în stambă, așa cum au mai făcut-o și cu alte ocazii, oprind în mod abuziv mai multe autoturisme și verificându-i pe șoferi chiar în curba deosebit de periculoasă, lucru inadmisibil pentru siguranța rutieră.
Solicităm o poziție oficială din partea comandantului secției de poliție din Băleni și din partea comandantului Poliției Rutiere Dâmbovița, Ion Nicolae, cu privire la acest caz revoltător în care viața conducătorilor auto este pusă în pericol de dorința avidă a celor trei polițiști de a întocmi cât mai multe procese verbale de contravenție și de a face planul de amenzi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu