EMAG

EMAG

20.10.2011

În baza unor date şi informaţii, ieri, 18 octombrie 2011, lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au organizat un flagrant, pentru documentarea activităţii ilicite a mai multor persoane, suspectate de comiterea infracţiunii de şantaj.Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şase învinuiţi, respectiv G.C., de 37 de ani, M.R., de 34 de ani, B.F., de 37 de ani, B.A., de 42 de ani, toţi din municipiul Târgovişte şi R.V., de 41 de ani, din comuna Gura Ocniţei, toţi membrii ai grupării infracţionale „ Ghenosu”, si Z.M., de 53 de ani, din municipiul Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

În fapt, patru dintre aceştia se ocupau efectiv cu recuperarea de sume de bani de la diverse persoane, folosind acte de violenţă sau ameninţare sau pretinzând diferite sume de bani ca taxe de protecţie, iar ceilalţi doi, respectiv B.F. şi Z.M., instigau la comiterea unor astfel de fapte.

Fiind prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată a emis pe numele numiţilor G.C., M.R. şi B.A. mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, aceştia fiind prinşi în flagrant în timp ce primeau de la una dintre părţile vătămate suma de 300 de euro.Cei trei suspecţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu